هر قدر هم که غذا خورده باشید، باز هم برای براونی جا دارید. می توانید آن را به همراه بستنی وانیلی و سس شکلات میل کنید.
وب سایت آشپزباشی: براونی شکلاتی بدون آرد از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
هر قدر هم که غذا خورده باشید، باز هم برای براونی جا دارید. می توانید آن را به همراه بستنی وانیلی و سس شکلات میل کنید.
مواد لازم:
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
کره ۲۲۵ گرم
وانیل ۳/۴ قاشق چای خوری
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
پودر بادام ۱۵۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
خامه ۱۲۵ میلی لیتر
پودر اسپرسو فوری ۲ قاشق چای خوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- ۲۲۵ گرم شکلات را با کره در قابلمه ای روی حرارت پایین آب کنید.
3- قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل و شکر را با آن ترکیب کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
4- تخم مرغ زده شده را به همراه پودر بادام و گردوی خرد شده به آن ها اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
5- خمیر را در قالب مربع ۲۴ سانتی متری بریزید و برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا رویه ی کیک سفت شود ولی در وسط کمی شل باشد بپزید. وقتی براونی کمی خنک تر شد، آن را به شکل ۱۶ مربع کوچک تر برش دهید.
6- برای تهیه سس شکلات، ۷۵ گرم شکلات خرد شده را در قابلمه ی کوچکی بریزید. پودر اسپرسو فوری را در آب حل کرده و به همراه خامه و عسل به شکلات اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
7- وقتی کاملا آب شد، مواد را هم بزنید، آن را از روی حرارت برداشته و به همراه براونی ها سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی براونی شکلاتی بدون آرد:
1 - از شکلات تلخ ۷۰ درصد استفاده کنید. آن را خرد کنید.
۲ - به جای وانیل می توانید از ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
3 - تخم مرغ ها را بزنید.
۴ - گردوها را خرد کنید
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر