۵۳۲۶۸
۱۸ نظر
۵۰۹۵
۱۸ نظر
۵۰۹۵
پ

۵ دستور پخت لازانیای خوشمزه

لازانیا فلورِنتین، لازانیا سبزیجات، لازانیا لوبیا سیاه، لازانیا سِزار مرغ و لازانیا کدو حلوایی پنج لازانیایی است که ممکن است کمتر نام آن ها را شنیده باشید. اما حتما این دستور پخت ها را خوانده و یکبار امتحان کنید.

5 دستور پخت لازانیای خوشمزه






برترین ها:

5 دستور پخت لازانیای خوشمزه

لازانیا فلورِنتین

تعداد: ۸ نفر
زمان آماده سازی: 50 دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه در حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۳۴۰ گرم سوسیس
• نصف پیمانه پیاز ریز شده
• ۳۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
• سس گوجه فرنگی
• دو قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• 6 ورقه لازانیا
• یک عدد تخم مرغ هم زده
• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• ۳/۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 285 گرم اسفناج ریز شده
• ۲۲۵ گرم پنیر موزارلا

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
2. در یک قابلمه بزرگ، سوسیس و پیاز را سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را بگیرید. گوجه فرنگی و ادویه لازانیا را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب بیاندازد و قُل بزند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش بپزد تا یک سس غلیظ به دست باید.
۳. در همین زمان، ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، پنیر خامه ای و ¼ پیمانه پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. در انتها اسفناج را اضافه کنید.
4. کف یک ظرف مستطیل شکل را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. نیمی از مخلوط را روی آن بریزید. روی آن پنیر موزارلا بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. در انتها پنیر پارمسان را اضافه کنید.
۵. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید ۲۰ دقیقه سرد شود. آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

ارزش غذایی

• کالری: ۴۷۵
• چربی: 29 گرم
• کلسترول: ۱۱۱ میلی گرم
• چربی اشباع شده: 14 گرم
• کربوهیدرات: ۲۸ گرم
• فیبر: 2 گرم
• چربی اشباع نشده: ۱۰ گرم
• پروتئین: 25 گرم
• سدیم: ۸۷۶ میلی گرم


5 دستور پخت لازانیای خوشمزه

لازانیا سبزیجات

تعداد: ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۱۰ ورقه لازانیا
• دو عدد تخم مرغ
• دو پیمانه پنیر خامه ای
• 425 گرم پنیر ریکوتا
• ۲ قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک پیمانه پیاز ریز شده
• 4 حبه سیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آرد سفید
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۱ و ¼ پیمانه شیر
• 280 گرم اسفناج خرد شده
• ۲۸۰ گرم بروکلی خرد شده
• یک پیمانه هویج رنده شده
• ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 225 گرم پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1. ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، پنیر خامه ای، پنیر ریکوتا و ادویه لازانیا را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
3. در یک تابه بزرگ، قارچ ها، پیاز و سیر را تفت دهید تا برشته شوند. آرد و فلفل و سپس شیر را اضافه کنید. تا زمانی آن را بپزید تا قُل بخورد و غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. اسفناج، بروکلی، هویج و نصف پیمانه پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید.
۴. کف ظرف مستطیلی را روغن بزنید، یک لایه لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط پنیر خامه ای، سپس یک سوم مخلوط سبزیجات و یک‌سوم پنیر موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
5. بدون اینکه روی لازانیا را بپوشانید، آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
۶. آن را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.

ارزش غذایی

• کالری: ۳۲۲
• چربی: 15 گرم
• کلسترول: ۷۸ میلی گرم
• چربی اشباع شده: 8 گرم
• کربوهیدرات: ۲۵ گرم
• چربی اشباع نشده: 5 گرم
• پروتئین: ۲۲ گرم
• ویتامین A: 5199
• ویتامین C: ۱۴ میلی گرم
• سدیم: 388 میلی گرم
• پتاسیم: ۳۷۳ میلی گرم
• آهن: 2 میلی گرم


5 دستور پخت لازانیای خوشمزه

لازانیا لوبیا سیاه

تعداد: ۸ نفر
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۹ ورقه لازانیا
• 425 گرم لوبیا سیاه پخته و آبکش شده
• نصف پیمانه پیاز ریز شده
• نصف پیمانه فلفل سبز شیرین ریز شده
• ۲ حبه سیر رنده شده
• 425 گرم سس گوجه فرنگی
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• 340 گرم پنیر لور (یا پنیر خامه ای)
• ¼ پیمانه خامه ترش
• گوجه فرنگی خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

1. ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. نیمی از لوبیاهای پخته شده را له کنید.
۲. در تابه بزرگی پیاز، فلفل سبز شیرین و سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. پوره لوبیا و لوبیاهای پخته شده، سس گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
3. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید. کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید. یک لایه ورقه لازانیا بچینید. روی آنها یک‌سوم از مخلوط لوبیا را بریزید. یک‌سوم مخلوط پنیر را روی آن بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
۴. آن را در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ بپزید. سپس باقی مانده پنیر را روی آن بپاشید. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شود. در صورت تمایل، روی آن را با برگ های گشنیز و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.

ارزش غذایی

• کالری: ۳۴۰
• چربی: 8 گرم
• کلسترول: ۲۵ میلی گرم
• چربی اشباع شده: 5 گرم
• کربوهیدرات: ۴۹ گرم
• فیبر: 8 گرم
• چربی اشباع نشده: ۵ گرم
• پروتئین: 21 گرم
• ویتامین A: ۲۱۶
• ویتامین C: 18 میلی گرم
• سدیم: ۵۸۹ میلی گرم
• آهن: 4 میلی گرم


5 دستور پخت لازانیای خوشمزه

لازانیا سِزار مرغ

تعداد: ۹ نفر
زمان آماده سازی: 35 دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه در حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۹ ورقه لازانیا
• 280 گرم سس آلفردو*
• ۳ قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
• 3 پیمانه سینه مرغ پخته و خرد شده
• ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
• 280 گرم اسفناج ریز شده
• یک پیمانه فلفل قرمز کبابی و خرد شده
• ¾ پیمانه پنیر موزارلا

طرز تهیه

1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ، سس آلفردو، آب لیمو و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مرغ، اسفناج و فلفل قرمز شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.
۲. کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط مرغ را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر قرار دهید. روی آن را بر دارید و پنیر را روی آن بپاشید. بدون اینکه روی ظرف را بپوشانید حدود ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید تا پنیرها آب شوند. پیش از سرو حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود.

ارزش غذایی

• کالری: ۲۶۸
• چربی: 10 گرم
• کلسترول: ۶۸ میلی گرم
• چربی اشباع شده: 6 گرم
• کربوهیدرات: ۲۰ گرم
• فیبر: 2 گرم
• چربی اشباع نشده: ۵ گرم
• پروتئین: 24 گرم
• ویتامین A: ۲۳۸۱
• ویتامین C: 49 میلی گرم
• سدیم: ۵۵۷ میلی گرم
• پتاسیم: 192 میلی گرم
• کلسیم: ۲۱۲ میلی گرم
• آهن: 1 میلی گرم


5 دستور پخت لازانیای خوشمزه

لازانیا کدو حلوایی

تعداد: ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: یک ساعت
زمان پخت: ۴۰ دقیقه در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۱۲ ورقه لازانیا
• 450 گرم قارچ خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱۲ ورقه بیکن
• 1.5 پیمانه پیاز خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری پودر برگ مریم گلی
• 425 گرم کدو حلوایی
• ¾ پیمانه شیر پرچرب
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری سرکه سیب
• 3/4 قاشق چایخوری نمک
• ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• 450 گرم پنیر موزارلا

طرز تهیه

1. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ قارچ و نمک را در روغن زیتون داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و آب قارچ کشیده شود. آنها را در بشقاب خالی کنید. بیکن ها را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. آنها را در بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک شود. مریم گلی را اضافه کنید. 30 ثانیه بپزید. کدو حلوایی، شیر، فلفل، سرکه سیب و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید.
۲. کف یک ظرف بیضی شکل را روغن بزنید و یک لایه لازانیا بچینید. یک‌سوم مواد را روی آن بریزید و دوباره لازانیا بگذارید. یک‌سوم قارچ، بیکن و موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید. پیش از سرو اجازه دهید ۱۵ دقیقه خنک شود.

ارزش غذایی

• کالری: ۴۳۵
• چربی: 25 گرم
• کلسترول: ۶۴ میلی گرم
• چربی اشباع شده: 13 گرم
• کربوهیدرات: ۲۷ گرم
• فیبر: 3 گرم
• پروتئین: ۲۴ گرم
• ویتامین A: 11224
• ویتامین C: ۴ میلی گرم
• سدیم: 806 میلی گرم
• پتاسیم: ۴۳۵ میلی گرم
• کلسیم: 555 میلی گرم
• آهن: ۲ میلی گرم


*طرز تهیه سس آلفردو

در یک قابلمه متوسط، 50 کره را روی حرارت آب کنید. 200 گرم خامه پرچرب، نمک، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا بجوشند. حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا تقریبا سفت شود. از روی حرارت بردارید و نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده را به آن اضافه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    درمورد دومی به جای 4 حبه سیر ــ4 حبه شیر نوشته شده،لطفا اصلاح شود.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      :D

  • مهناز

    میتونید از عصاره سیر الیت برای لازانیای خود استفاده کنید .

  • علی

    خیلی مزخرف بود..با این سایت مسخرتون..خاک

  • یک نا آشپز

    خوشم اومد جالب بود

  • مبی

    مزخرف بود خیلیییییییییییی

  • جوانه

    زیاد جالب نبود

  • 0000000

    قیافش چررررررررررررررررررررررررررررررررررررته

  • fafa

    عالى بود.. خسته نباشيد.. ممنوووووووووووون:-)

  • بدون نام

    بد نبود ولی زیاد جالب نبود

  • بدون نام

    بد نبود ولی زیاد جالب نبود

  • رها

    خیلی بد بود

  • الهام

    انگار این جوریاش به ذایقه ما ایرونیا خیلی خوش نمیاد. ولی دستتون درد نکنه.

  • مهتاب

    خوب نبود

    با گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه خیلی خوشمزه تره

    لازانیا های من حرف نداره؟

    جدی میگم حرف نداره

    میگم نداره دیگه!

    حالا هی بگو کیه که گوش کنه!

  • مینا

    خییییییییییلی عالی بود.

  • بدون نام

    سلام خسته نباشیدعالی بوددست گلتون دردنکنه

  • افسون

    باید طتعمشو چشید قیافش ک بد نیس

  • هخها

    ماعاالببی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج