۵۲۹۲۵۷
۱ نظر
۵۰۲۷
۱ نظر
۵۰۲۷
پ

شاورمای مرغ ادویه دار

این غذای عربی را حتما امتحان کنید

این غذای عربی معمولا به همراه تبوله، گوجه و خیار و با هوموس یا ارده خورده می شود.

وب سایت آشپزباشی : شاورمای مرغ ادویه دار از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای عربی معمولا به همراه تبوله، گوجه و خیار و با هوموس یا ارده خورده می شود.
مواد لازم:

  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • گشنیز خشک شده ۱/۲ قاشق چای خوری
  • هل ۳ عدد
  • جوز هندی نوک انگشت
  • سیر ۲ حبه
  • لیمو ۱/۴ عدد
  • گشنیز ۱ دسته
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ران مرغ ۴ عدد
  • نان ترتیلا ۴ عدد
  • پیازچه ۲ ساقه
  • کلم پیچ ۱ عدد
  • سس مایونز به میزان لازم
  • سس چیلی به میزان لازم
این غذای عربی را حتما امتحان کنید
طرز تهیه:

۱- برای مزه دار کردن مرغ ها، ادویه ها شامل پودر دارچین و زنجبیل، گشنیز خشک، هل ساییده و رنده جوز هندی را به همراه سیر، آب لیمو و گشنیز خرد شده در هاون ریخته و با هم بکوبید (یا در مخلوط کن با هم ترکیب کنید). ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نوک انگشت نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و دوباره ترکیب کنید.

2- ترکیب مواد را به همراه تکه های مرغ در ظرف بزرگی ریخته، مرغ ها را به خوبی به مواد آغشته کنید. مرغ ها را برای ۲ ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

۳- فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۴ -ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مواد اضافی روی مرغ ها را بتکانید و آن ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف در ماهیتابه بپزید. بعد آن ها را در سینی فر گذاشته و برای ۵ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید. بعد از پخت اجازه دهید تا مرغ ها کمی در فر خاموش بمانند.

5- در این میان در ماهیتابه ای تمیز کمی روغن ریخته و نان های ترتیلا را برای ۲ دقیقه از هر طرف، در آن بپزید. آن ها را گرم نگه دارید.

۶- مرغ ها را از فر خارج کرده و به قسمت های کوچک برش دهید. در هر نان ترتیلا مقداری مرغ به همراه پیازچه و کلم خرد شده قرار دهید. در صورت تمایل به آن ها سس مایونز و سس چیلی بزنید، آن ها را بپیچید و گرم میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی شاورمای مرغ ادویه دار:

۱ - هل ها را در هاون بکوبید تا کاملا پودر شوند.

2 - جوز هندی را ریز رنده کنید.

۳ - سیرها را پوست بگیرید.

4 - برگ های گشنیز را جدا کرده و خرد کنید.

۵ - از ران مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید.

6 - پیازچه و کلم را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.

۷ - مرغ ها باید برای ۲ ساعت استراحت کرده و مزه دار شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ندا

    نان تورتیا و غذای عربی .مگه نان تورتیا یه نان و غذای لاتین نیست ؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج