شاورمای مرغ ادویه دار
این غذای عربی را حتما امتحان کنید
این غذای عربی معمولا به همراه تبوله، گوجه و خیار و با هوموس یا ارده خورده می شود.
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- گشنیز خشک شده ۱/۲ قاشق چای خوری
- هل ۳ عدد
- جوز هندی نوک انگشت
- سیر ۲ حبه
- لیمو ۱/۴ عدد
- گشنیز ۱ دسته
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ران مرغ ۴ عدد
- نان ترتیلا ۴ عدد
- پیازچه ۲ ساقه
- کلم پیچ ۱ عدد
- سس مایونز به میزان لازم
- سس چیلی به میزان لازم
۱- برای مزه دار کردن مرغ ها، ادویه ها شامل پودر دارچین و زنجبیل، گشنیز خشک، هل ساییده و رنده جوز هندی را به همراه سیر، آب لیمو و گشنیز خرد شده در هاون ریخته و با هم بکوبید (یا در مخلوط کن با هم ترکیب کنید). ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نوک انگشت نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و دوباره ترکیب کنید.
2- ترکیب مواد را به همراه تکه های مرغ در ظرف بزرگی ریخته، مرغ ها را به خوبی به مواد آغشته کنید. مرغ ها را برای ۲ ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند.
۳- فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
5- در این میان در ماهیتابه ای تمیز کمی روغن ریخته و نان های ترتیلا را برای ۲ دقیقه از هر طرف، در آن بپزید. آن ها را گرم نگه دارید.
۶- مرغ ها را از فر خارج کرده و به قسمت های کوچک برش دهید. در هر نان ترتیلا مقداری مرغ به همراه پیازچه و کلم خرد شده قرار دهید. در صورت تمایل به آن ها سس مایونز و سس چیلی بزنید، آن ها را بپیچید و گرم میل کنید.
۱ - هل ها را در هاون بکوبید تا کاملا پودر شوند.
2 - جوز هندی را ریز رنده کنید.
۳ - سیرها را پوست بگیرید.
4 - برگ های گشنیز را جدا کرده و خرد کنید.
۵ - از ران مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید.
6 - پیازچه و کلم را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.
۷ - مرغ ها باید برای ۲ ساعت استراحت کرده و مزه دار شوند.
نظر کاربران
نان تورتیا و غذای عربی .مگه نان تورتیا یه نان و غذای لاتین نیست ؟