این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
وب سایت آشپزباشی: سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
مواد لازم:
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
ارده: ۲ قاشق غذاخوری
آب : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
بادمجان: ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
پیازچه: ۲ عدد
نخود: ۵۵۰ گرم
طرز تهیه:
1- برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
2- گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
4- فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
5- به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:
1 - سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۲ - بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.
۳ - فلفل دلمه ای را خرد کنید.
4 - پیازچه را حلقه حلقه کنید.
۵ - از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
طرز تهیه سالاد عالی بود
عالی بود ممنون
درست میکنم ای کاش خوشمزه باشه