بورک نوعی خوراک خمیری مخصوص کشور ترکیه است که با استفاده از خمیر نازکی به نام خمیر فیلو یا خمیر یوفکا تهیه میشود.
ماهنامه سرآشپز - اکرم عسگری: بورک نوعی خوراک خمیری مخصوص کشور ترکیه است که با استفاده از خمیر نازکی به نام خمیر فیلو یا خمیر یوفکا تهیه میشود.
مواد مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز (نگینی خرد شده): ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): ۱ عدد
اسفناج (ساطوری خرد شده): ۱ پیمانه
خمیر یوفکا: یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
پودر قند: یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس:
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: یک سوم پیمانه
روغن مایع: یک سوم پیمانه
روش پخت:
1. داخل تابه ای پیاز را به همراه روغن تفت دهید. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد فلفل دلمه ای را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
2. اسفناج را به مواد اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
3. برای تهیه سس؛ تخم مرغ، شیر و روغن مایع را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی مخلوط کرده تا به صورت سس در آید.
4. چند ورقه خمیر یوفکا را در کنار یکدیگر به صورت مستطیل (یا به شکل مربع و یا به ابعاد دلخواه) بچینید؛ به طوری که حدود 2 سانتی متر از هر ورقه روی دیگری قرار بگیرد (یا به صورت تک تک خمیر را روی سطح قرار دهید.) بعد با استفاده از قلم مویی، سس آماده شده را روی خمیر بمالید و از مخلوط گوشت روی آن بریزید. سپس از عرض مستطیل شروع کرده و آن را رول کنید.
5. رول آماده شده را به صورت گل پیچیده و در وسط قالبی به قطر 22 سانتی متری قرار دهید. اگر قالب با مواد پر نشد مجدد از خمیر رول تهیه کرده و دور تا دور آن پیچیده تا قالب پر شود.
6. زرده تخم مرغ، زعفران و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید. بعد با استفاده از قاشقی (یا چنگالی) مخلوط کنید و به وسیله قلم مویی روی خمیر بمالید.
7. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
چه زیبا و خوشمزه
چه زیبا و خوشمزه