حالا که در این دوره، کلم بروکلی خیلی مد شده است، در این مطلب طرز تهیه نوعی سوپ خوشمزه با کلم بروکلی را به شما آمورش می دهیم.
ماهنامه سرآشپز - ایمان دلقندی: حالا که در این دوره، کلم بروکلی خیلی مد شده است، در این مطلب طرز تهیه نوعی سوپ خوشمزه با کلم بروکلی را به شما آمورش می دهیم.
مواد مورد نیاز:
سینه مرغ (نگینی خرد شده): ۲۰۰ گرم
سیب زمینی (نگینی خرد شده): ۳۰۰ گرم
کلم بروکلی (گل گل شده): ۲۰۰ گرم
قارچ (نگینی خرد شده): ۱۵۰ گرم
تره (ساطور خرد شده): ۴ شاخه
گشنیز (ساطوری خرد شده): ۸ شاخه
آرد: ۴ قاشق سوپخوری
عصاره مرغ: ۳ عدد
شیر: نیم لیتر
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: به میزان لازم
کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
روش پخت:
۱. داخل تابه ای آرد را با کره کمی تفت داده بعد همراه با ۴ لیتر آب، سینه مرغ و سیب زمینی روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.
۲. کلم بروکلی و قارچ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و به مدت ۲ ساعت با در بسته بپزید.
۳. تره گشنیز و عصاره مرغ را به مواد اضافه کرده و بعد از ۲۰ دقیقه آن را با دستگاه غذاساز پوره کنید. بعد شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۴. هنگام سرو مقداری خامه را با سوپ مخلوط و نوش جان کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
به مدت 12 ساعت قارچ و کلم بروکلی بپزد؟!!!!! چیزی هم ازش باقی میمونه؟!!!!
دو ساعت نه دوازده ساعت