در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ را به شما آموزش داده ایم. اگر عاشق کیک شکلاتی و یا کیک سفید باشید، در اینجا ما کیکی از ترکیب هر دو را به شما آموزش داده ایم.
ماهنامه کیک و شیرینی - ماندانا حسین زاده: در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ را به شما آموزش داده ایم. اگر عاشق کیک شکلاتی و یا کیک سفید باشید، در اینجا ما کیکی از ترکیب هر دو را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 150 گرم
وانیل: یک چهارم ق چ
شیر: یک دوم پیمانه
روغن مایع: 1 پیمانه
آرد: 220 گرم
بیکینگ پودر: 1 ق چ
پودر کاکائو: 3 ق س
مواد میانی:
پودر نارگیل: 2 پیمانه
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
پودر قند: یک دوم پیمانه
شکلات سفید و تلخ: 20 گرم جهت تزیین
طرز تهیه:
۱. برای تهیه مواد میانی پودر نارگیل، سفیده تخم مرغ و پودر قند را با هم مخلوط کنید، غلظت مواد باید تا جایی باشد که در دست راحت گرد شود اگر خیلی سفت بود سفیده تخم مرغ و اگر شکل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنید. از مواد اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید و به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید.
2. برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر را با همزن خوب بزنید تا پف کرده و سبک و کرمی شود، روغن مایع و وانیل را نیز اضافه کرده و یک دور بزنید.
3. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید سپس به همراه شیر به تناوب به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید، قالب میان تهی گرد را با اسپری روغن خوب چرخ کرده نیمی از مواد را کف قالب ریخته توپک های نارگیلی را روی مواد بچینید سپس بقیه مواد را روی آن ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت 45 دقیقه بپزید سپس از فر خارج کرده، ده دقیقه داخل قالب خنک کرده بعد روی توری فلزی برگردانید تا خنک شود. شکلات تلخ و سفید را جداگانه ذوب کرده داخل قیف ریخته سر قیف را خیلی ریز با قیچی ببرید و روی کیک را با نوارهای باریکی از شکلات تزیین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
به نظر نمياد كه اين عكس مال اين دستور باشه!
درجه فر مشخص نشده