کیکِ دو رنگ، مخصوص عصرانه های بهاری
در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ را به شما آموزش داده ایم. اگر عاشق کیک شکلاتی و یا کیک سفید باشید، در اینجا ما کیکی از ترکیب هر دو را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 150 گرم
- وانیل: یک چهارم ق چ
- شیر: یک دوم پیمانه
- روغن مایع: 1 پیمانه
- آرد: 220 گرم
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- پودر کاکائو: 3 ق س
مواد میانی:
- پودر نارگیل: 2 پیمانه
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد
- پودر قند: یک دوم پیمانه
- شکلات سفید و تلخ: 20 گرم جهت تزیین

۱. برای تهیه مواد میانی پودر نارگیل، سفیده تخم مرغ و پودر قند را با هم مخلوط کنید، غلظت مواد باید تا جایی باشد که در دست راحت گرد شود اگر خیلی سفت بود سفیده تخم مرغ و اگر شکل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنید. از مواد اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید و به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید.
2. برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر را با همزن خوب بزنید تا پف کرده و سبک و کرمی شود، روغن مایع و وانیل را نیز اضافه کرده و یک دور بزنید.
نظر کاربران
به نظر نمياد كه اين عكس مال اين دستور باشه!
درجه فر مشخص نشده