تهیه بیسکویت های شکلاتی با بافتی نرم
این بیسکویت ها نباید خشک و یا خمیر باشند، بلکه باید چیزی بین این دو باشند. درست کردن آن ها خیلی سخت نیست، فقط به دست آوردن بافت درست کمی زمان می برد.
- شکر قهوه ای ۱۲۵ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۳۰۰ گرم
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- چیپس شکلات ۳۲۶ گرم
طرز تهیه
1. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
۲. شکر قهوه ای را به همراه شکر سفید در کاسه ای ریخته، کره آب شده را به آن ها اضافه کرده و هم بزنید.
3. وانیل، تخم مرغ و زرده تخم مرغ (هر ۲ به دمای یخچال) را اضافه کرده و بزنید تا کمرنگ و خامه ای شوند.
۴. آرد و جوش شیرین را اضافه کنید و مواد را در حدی که با هم ترکیب شوند، هم بزنید و در پایان چیپس شکلات را اضافه کنید.
5. با اسکوپ بستنی (۶۰ میلی لیتری) از خمیر برداشته و آن ها را با ۸ سانتی متر فاصله در سینی فر قرار دهید. اگر سینی فرتان کوچک است بیسکویت ها را در ۲ نوبت بپزید، در این میان خمیر را در یخچال بگذارید.
۶. بیسکویت ها را برای حدود ۱۵ تا ۱۷ دقیقه تا از کناره ها طلایی رنگ شوند، در فر بپزید. آن ها را از فر خارج کنید، ۵ دقیقه صبر کنید و بعد بیسکویت ها را روی توری بگذارید تا خنک شوند.
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت چیپس شکلات:
۱. کره را آب کرده و بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
2. فراموش نکنید که تخم مرغ ها باید خنک باشند.
۳. از چیپس شکلات شیری استفاده کنید.
4. در صورت تمایل می توانید از ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۵. با این میزان مواد حدود ۱۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.
نظر کاربران
به نظر من این دستور خیلی زحمت داره و اذیت میکنه دستور های دیگه ی موجود برای این کوکی خیلی بهتره
مواد خام حدود 1کیلو هست چطور 14 تا بیسکوییت میده؟؟؟ بنظرم اشتتباه نوشتین تعدادشو