۵۲۳۸۸
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰
پ

پاناکوتا شکلات تلخ و کارامل

پاناکوتا شکلات تلخ و کارامل






برترین ها:

پاناکوتا شکلات تلخ و کارامل

• تعداد: ۱۲ نفر
• زمان آماده سازی: 30 دقیقه
• زمان سرد و آماده شدن: یک ساعت

مواد لازم

• ¼ پیمانه خامه پرچرب
• ¼ پیمانه کره
• ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری شیره ذرت (آميزه‌ شيرينى‌ كه‌ از نشاسته‌ ذرت‌ مى‌سازند)
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• یک قاشق چایخوری ژلاتین ساده (بی طعم)
• ۱.۵ قاشق غذاخوری آب
• یک پیمانه خامه پر چرب
• ¼ پیمانه شکر دانه درشت
• یک پیمانه شکلات تلخ 60 درصد رنده شده
• ¼ پیمانه خامه پرچرب
• یک قاشق غذاخوری پودر شکر

طرز تهیه

1. برای تهیه کارامل، در یک قابلمه متوسط، ¼ خامه پرچرب، کره، شکر قهوه ای و شیره ذرت را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم اجازه دهید بجوشد. به طور مدام اطراف آن را پاک کنید تا به دیواره قابلمه نچسبند و نسوزند. اجازه دهید دو دقیقه قل بزند.

2. آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. ظرف را کنار بگذارید و به سراغ شکلات بروید.

3. آب را داخل یک کاسه کوچک بریزید. ژلاتین را داخل آن بریزید و 5 دقیقه مهلت دهید تا نرم شود.

4. برای تهیه مخلوط شکلات، در یک قابلمه کوچک، یک فنجان خامه پرچرب و شکر دانه درشت را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم آن را حرارت دهید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید. ژلاتین نرم شده را اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا حل شود. شکلات 60 درصد را اضافه کنید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند. آن را به مخلوط شکلات اضافه کنید و با خامه هم بزنید.

5. لیوان های پایه بلند یا پیاله های مخصوص دسر را با مخلوط شکلات پر کنید. 20 دقیقه اجازه دهید تا سرد شود. کارامل را اضافه کنید و 15 دقیقه بگذارید تا سرد شود. بقیه مخلوط شکلات را روی آن بریزید و دوباره به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

6. در یک کاسه کوچک، ¼ پیمانه خامه پرچرب و پودر شکر را با هم هم بزنید تا کف نرم و سفیدی به دست بیاید. هنگام سرو هر پاناکوتا، مقداری از این خامه شیرین شده را روی هر ظرف بریزید. در صورت تمایل می توانید تکه هایی از شکلات تلخ را نیز روی آن بگذارید یا رنده کنید.

ارزش غذایی

• کالری: 272
• چربی: ۲۲ گرم
• کلسترول: 54 میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۱۳ گرم
• کربوهیدرات: 21 گرم
• چربی اشباع نشده: ۴ گرم
• سدیم: 19 میلی گرم
• پتاسیم: ۴۰ میلی گرم
• فیبر: 1 گرم
• قند: ۱۷ گرم
• ویتامین A: 590 میلی گرم

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سه بار تو مواد نوشتید خامه پرچرب
    هر بار هم یه مقدار
    کدومش درسته؟

  • مهناز

    دوست عزیز میتونید از دسرهای خوشمزه فیت و فان هم استفاده کنید . فوق العادست .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج