«رول لازانیای پپرونی» با این پنیرهای متنوع
در این مطلب شکل جدیدی از لازانیا را به شما آموزش داده ایم. لازانیای رول شده که در آن از انواع پنیرهای خوشمزه اسفاده شده است.
• مدت زمانی آماده سازی: ۳۰ دقیقه
• مدت زمان پخت: یک ساعت
- لازانیا: 10 ورقه
- تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
- پنیر ریکوتا: یک و یک چهارم پیمانه
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): سه چهارم پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده): سه چهارم پیمانه
- جعفری تازه (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
- پپرونی (اسلایس شده): 85 گرم
- کره: یک ق س
- روغن زیتون: یک ق چ
- سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
- پیاز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
- گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 800 گرم
- رب گوجه فرنگی: 85 گرم
- ریحان (خشک): یک ق چ
- ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
- شکر: یک دوم ق چ
- فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
2. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. ورقه های لازانیا را مطابق دستورالعمل روی بسته آنها پخته و آبکشی کنید. حدود یک دوم پیمانه سس در کف ظرف فر پخش کنید و کنار بگذارید.
۳. تخم مرغ، پنیر ریکوتا، یک پیمانه پنیر ماتزرلا، یک دوم پیمانه پنیر پارمزان، جعفری و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید. ورقه های لازانیا را روی سطح کار قرار داده و حدود ۲ قاشق سوپ خوری از مخلوط پنیر را روی هر یک پخش کنید و ۵ الی ۶ برش پپرونی روی مخلوط پنیر قرار دهید.
4. هر ورقه لازانیا را رول کنید.
۵. رول های لازانیا را در ظرف فر قرار دهید، طوری که قسمت انتهایی رول رو به پایین باشد.
6. حدود یک و یک دوم پیمانه سس روی رول ها بریزید.
۷. پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان باقی مانده را روی مواد بپاشید.
8. روی ظرف فر را با فویل بپوشانید و به مدت 45 الی 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود (10 الی 15 دقیقه آخر پخت فویل را بردارید.)
نظر کاربران
ممنون عالیه