مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون نیاز به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.
وب سایت سوران: مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون نیاز به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.
مواد لازم:
مرغ (متوسط) ۱عدد
نمک به میزان لازم
کره به میزان لازم
زعفران (آبکرده) به میزان لازم
آبلیمو ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پودر سیر ۲ قاشق مرباخوری
سیب زمینی به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی نصف لیوان
طرز تهیه:
1- در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.
2- زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.
3- پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
4- قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم. روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.
5- مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.
۶- روی ظرف دمکنی قرار داده و ۱۵ دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط میپزیم.
۷- بعد از پخت فویل رو برمیداریم. مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
۸- مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.
نکات:
1 )در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.
2 )میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
این دستور خیلی خوبه ولی اصلا لازم نیست خود مرغ رو هم تو فویل بپیچیم خودش با عرق نمک ها میپزه ....بعدم اینکه آلومینیوم سمی هست خوب نیست تو غذا باشه
بدون نام
حکمت استفاده از این همه نمک چیه ؟؟
بدون نام
دقيقا ! اين همه نمك براي جي؟
منیژه
نمک حرارت رو تو خودش نگه میداره من سالهاست سیب زمینی رو به این روش میپزم چون خیلی خوشمزه تر میشه ویک خانواده چینی بوددند چند روزی میهمان دوستم بودند انها میگو را همینطورروی نمک زیادمیپختند
علیخانی
عالی بود مرسی. بخاطر تنوع مطالب و مفید بودن سایت برترینها به هوشمندی و خوش ذوقی مدیریت و همه مسئولین سایت تبریک می گویم و متشکرم.
الهام
این همه نمک مرغ وشور نمیکنه
پاسخ ها
فاطمه
ممنونم مانده بودم بدون فر چطوری مرغ بریانی درست کنم
مارال
ممنونم ازبرنامتون عالی
بهار
شور نمیشه
گلی
رنگ خوبش مال زعفرون و کره است شورم نمی شه
یلدا
اب نمیخاد؟؟تو قابلمه بریزیم؟؟؟؟
ارغوان
سلام ،من بدون فویل مرغ رو گذاشتم رو نمک ،،،واااای شوووور شد.
زینب
من پوستشو گرفتم میشه
بی نام
من درست کردم ولی خیلی مرغ آب میندازه ۲ ساعت نیم گذاشتم خوب پخت اما سرخ نشد روش ولی چون سیر و اویشن مامانم حساسیت داشت نزدم یکم مرغ بو میداد اما خیلی کم ولی شور سده بود جالبه برام نمک توش نرفته بود اصلا ولی شور بود
پاسخ ها
بدون نام
جواب چی شد
بدون نام
حتما باید توی خچال ۸ تا۱۰ ساعت باشه
بدون نام
این که میشه مرغ شور . سیب زمینی میشه با نمک کباب کنی من خودم این کارو کردم چون پوستشو میگیری ولی مرغ امکان نداره شور نشه .
نظر کاربران
این دستور خیلی خوبه ولی اصلا لازم نیست خود مرغ رو هم تو فویل بپیچیم خودش با عرق نمک ها میپزه ....بعدم اینکه آلومینیوم سمی هست خوب نیست تو غذا باشه
حکمت استفاده از این همه نمک چیه ؟؟
دقيقا ! اين همه نمك براي جي؟
نمک حرارت رو تو خودش نگه میداره من سالهاست سیب زمینی رو به این روش میپزم چون خیلی خوشمزه تر میشه ویک خانواده چینی بوددند چند روزی میهمان دوستم بودند انها میگو را همینطورروی نمک زیادمیپختند
عالی بود مرسی. بخاطر تنوع مطالب و مفید بودن سایت برترینها به هوشمندی و خوش ذوقی مدیریت و همه مسئولین سایت تبریک می گویم و متشکرم.
این همه نمک مرغ وشور نمیکنه
پاسخ ها
ممنونم مانده بودم بدون فر چطوری مرغ بریانی درست کنم
ممنونم ازبرنامتون عالی
شور نمیشه
رنگ خوبش مال زعفرون و کره است شورم نمی شه
اب نمیخاد؟؟تو قابلمه بریزیم؟؟؟؟
سلام ،من بدون فویل مرغ رو گذاشتم رو نمک ،،،واااای شوووور شد.
من پوستشو گرفتم میشه
من درست کردم ولی خیلی مرغ آب میندازه ۲ ساعت نیم گذاشتم خوب پخت اما سرخ نشد روش ولی چون سیر و اویشن مامانم حساسیت داشت نزدم یکم مرغ بو میداد اما خیلی کم ولی شور سده بود جالبه برام نمک توش نرفته بود اصلا ولی شور بود
پاسخ ها
جواب چی شد
حتما باید توی خچال ۸ تا۱۰ ساعت باشه
این که میشه مرغ شور . سیب زمینی میشه با نمک کباب کنی من خودم این کارو کردم چون پوستشو میگیری ولی مرغ امکان نداره شور نشه .