اشترودل نوعی غذای اتریشی است که مواد دلخواه، درون ورقه نازکی از خمیر، لوله می شوند.
ماهنامه سفره ایرانی - سپیده رسولی: اشترودل نوعی غذای اتریشی است که مواد دلخواه، درون ورقه نازکی از خمیر، لوله می شوند.
• مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
• مدت زمان پخت: 25 دقیقه
• میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
کره: ۲ ق س
قارچ (اسلایس شده): ۳۵۰ گرم
سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
اسفناج تازه (خرد شده): ۴ پیمانه
نمک: یک دوم ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
خمیر هزار لایه: یک ورقه
تخم مرغ (مخلوط شده با یک قاشق چای خوری آب): یک عدد
روش تهیه:
۱. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و حدود ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک الی ۲ دقیقه تفت دهید. اسفناج تازه خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید. حدود ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.
۲. ورقه خمیر هزار لا روز کاغذ روغنی پهن کرده و آن را برش دهید.
۳. قارچ و اسفناج تفت داده شده را وسط خمیر قرار دهید.
۴. پنیر رنده شده روی مواد قرار دهید.
۵. ابتدا قسمت پایانی خمیر را روی مواد تا کرده و سپس کناره های خمیر را روی هم قرار دهید.
۶. خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری آب زده و با برس روی خمیر پخش کنید.
۷. خمیر را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برش داده و سرو نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر