طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی
این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد.
وب سایت سوران: قطعا اکثر شما حتی یکبار هم که شده یک نوع کوکی شکلاتی خورده اید یک کوکی شکلاتی با کیفیت خوب رویهای ترد داره و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شیرینی مناسبه.
فرق کوکی شکلاتی امروز با اکثر کوکیهای شکلاتی دیگه بافت نرمش هست. این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد. این کوکی برای پذیرایی با همراهی چایی و قهوه بسیار مناسبه.
مواد لازم:
- کره نرم شده در دمای محیط: ۱ پیمانه
- شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
- شکر قهوهای لایت: ۱/۲ پیمانه
- تخممرغ بزرگ: ۲ عدد
- عصاره وانیل: ۲ قاشق چایخوری
- آرد سفید: ۲ و ۱/۴ پیمانه
- بیکینگپودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۲
- چیپس شکلات: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
۱. داخل یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوهای رو خوب بزنید تا نرم و یکدست بشه.
۲. تخممرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار خوب میزنیم. وانیل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم.
۳. آرد، نمک و بیکینگپودر رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود با همزن بزنید.
۴. دو پیمانه چیپس شکلات رو اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید.
۵. به وسیله اسکوپ مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بگذارید و برای زیباتر شدن کوکی چند چیپس شکلات روی اون بگذارید و سینی رو برای مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرارد دهید.
۶. فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد کوکیها رو به فر متقل کنید و برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا زمانی که حاشیه کوکی به طلایی مایل به قهوهای تغییر رنگ دهد.
۷. کوکی شکلاتی ما آماده است امیدوارم لذت ببرید!
نکات:
- این کوکی ماندگاری خوبی داره و حتی بعد از چندین روز تازه و نرم باقی میمانند.
- اگر به عصاره وانیل دسترس ندارید از نصف قاشق چایخوری وانیل پودری یا چند قطره اسانس وانیل استفاده کنید.
- چیپس شکلاتی که در دستور استفاده شده چیپس شکلاتی شیرین هست در صورت تمایل میتوانید از چیش شکلاتی تلخ یا حتی شکلات خورد شده استفاده نمایید.
نظر کاربران
like
عالی
عالی
پاسخ ها
خیلی دستورش عالیه ممنونم از شما
این کوکی مثل کوکی های شمال (نادری و نوشین) میشه؟
پاسخ ها
خیر
من داخل یخچال نزاشتم خراب میشه یعنی؟
حیف که رژیم دارم!
کسی درست کرده؟خوب شد؟
عالی
من درست کردم بعد از سرد شدن سفت شد علتش چیه؟
پاسخ ها
مال منم بار دوم اینجوری شد
بعد از پخت یکم که خنک میشه باید داخل ظرف در دار بزاری
بعد از پخت باید صبر کنی از حالت خمیری در بیاد بعد تک ظرف در دار بزاری
سلام ، این کوکی ها مال چند نفرن؟
پاسخ ها
من باهاش ۹ تا کوکی اندازه متوسط درست کردم
اگه شکر قهوه ای نداشتیم چی کار کنیم
پاسخ ها
چیز خاصی نمی شه یکم کم تر شیرین می شه ولی من داشتم ریختم
عالی
پاسخ ها
منم شکر قهوه ای ندارم چی میشه اگه نباشه
خمیر من چسبناک میشه و برای غالب زدن مجبور میشم همش ارد اضافه کنم و بعد پخت سفت میشه نمی دونم دلیلش اینه سفت میشه یا نه
پاسخ ها
برای منم همینطور و دلیل اینکه سفت میشه اینه که شما ارد زیاد میزنید عزیزم ایندفعه ارد به همون اندازه ای که گفته بزنید درست میشه
خوبه
عالی بودن این کوکی ها
کوکی خودش یکم سفت هست و مثل کیک نرم نیست
سلام . شکر قهوه ای جایگزین نداره؟ حتما باید باشه؟
پاسخ ها
چرا فقط از نظر رنگ و قند کمتره و گرنه هیچ فرقی با شکر معمولی نداره فقط ضررشو شیرینیش کمتره
همه چیزش عالی بود غیر زمان پخت
خیلی ببشتر ۱۲ دقیقه میخواد
عالی بود ٫ عالیه .
چند دونه ميشه هركس درست مرده ميشه بگه
پاسخ ها
حدودا۲۴ تا
میخواستم بدونم فرق ظاهری اسانس وانیل و عصاره اش چیه ؟
دستورش عالی بود، بچه های من عاشقش شدن
فرقی نمیکنه چه عصاره وانیل چه وانیل هر دو یکه هستن
عالی هستن یا نیستن نو هنوز نمی دونم
خیلی خوبه
کوکی من خیلی پهن ونازک شد علتش چبه
پاسخ ها
آرد کم بود
سلام
من درس تو کردم ولی تو دستور شیر نداشت که خودم اضافه کردم و مواد رو دوبرابر درست کردم که نصفش رو با شکلات چیپسی و نصف دیگه با کشمش و گردو درست کردم و تو نصف اول که شکنان چیپسی داشت موقع اضافه کرده آرد پودر شکلات هم اضافه کردم
در کل خوشمزه شده بود
سلام . ببخشید میشه لطفا زمان و دما رو داخل توستر بگین ؟؟؟؟ ممنونمممم
پاسخ ها
عزیزم شما با دمای 150درجه امتحان کن ببین چطورمیشه