بورانی بادمجان؛ بورانی پرطرفدارِ تازه مد شده
جدیدا - البته خیلی هم جدید نیست - درست کردن انواع بورانی کنار غذا مد شده است. در این مطلب هم طرز تهیه بورانی بادمجان پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.
- ماست پرچرب ۱ پیمانه
- بادمجان ۳ عدد
- سیر ۲ حبه
- لیمو ترش ۱ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک به مقدار لازم
۲ - کبابپز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخشکن قرار دهید.
۳ - با استفاده از یک چاقوی تیز، در ۳ تا ۴ نقطه از بادنجانها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.
۴ - بادمجانها را روی شعله پخشکن یا کبابپز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانیکه پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آنگاه بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
۵ - وقتی بادمجانها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.
۶ - بادمجانهای له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جاییکه خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
۷ - سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
۸ - اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانههای انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید.
نظر کاربران
بدون اب لیمو وروغن زیتون خوشمزه میشه
دمتون گرم معلومه خیلی لذیذه
پیاز تفت داده هم اضافه کنیم فکر
میکنم خوشمزه تر میشه