سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان
سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد.
مواد لازم:
- خیار متوسط:3 عدد نگینی
- فلفل سبز تند:2 عدد
- لیمو ترش:2 عدد
- گشنیز: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری
- سیر:یک حبه رنده شده
- پیاز:کوچک یک عدد، رنده شده
- ماست خامه ای 4-5 قاشق غذاخوری
- نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
نکات
۱ . خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید.
2 . در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید.
۳ . اگر اهل غذای تند نیستید، از فلفل دلمه ای به جای فلفل تند استفاده کنید.
4 . یک قاشق چای خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می کند.
نظر کاربران
در هیچ غذای ایرانی اصیل اینچنین بی نظمی مشهده نمیشه . حیف ماست و خیار
هرگز ماست با لیمو مصرف نمیشه چون ترکیب این دو ماده اسیدی معده رو داغون میکنه و در غذاهای ماستی همیشه نعنا وجود داره تا هضم ان راحتتر بشه.
این غذا به گرد پای ماست و خیار هم نمیرسه
ماست و خیار و لیمو ترش؟!
خوبه تو سفره تنوع ایجاد میشه