طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد!
این کیک بدون آرد، دسری است مناسب شب های شلوغ. کیک شاید کمی خشک باشد، در صورت تمایل می توانید آن را به همراه سس و یا کرم مورد علاقه تان میل کنید.
- شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
- شکر ۲۵۰ گرم
- پودر بادام ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۴ قاشق چای خوری
- لیمو ۱ عدد
- پودر قند به میزان لازم
1- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری کاغذ روغنی پهن کرده و دیواره های آن را با کره چرب کنید.
۲- شکلات و کره را به روش بن ماری (در ظرفی بر روی بخار آب جوش) و یا در مایکروفر آب کنید. سپس آن ها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
3- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجم آن ها سه برابر شده و کمرنگ شوند.
۴- پودر بادام و پودر کاکائو را اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید. بعد ترکیب شکلات و کره را اضافه کنید و در پایان آب و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید.
7- وقتی کیک کاملا خنک شد، کمی پودر قند روی آن الک کرده و سرو کنید.
1 - شکلات را خرد کنید.
۲ - به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
3 - پودر کاکائو را الک کنید.
۴ - پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
ارسال نظر