سالاد سیب زمینی و نعناع از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
وب سایت آشپزباشی : سالاد سیب زمینی و نعناع از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
رنده پوست لیمو و فلفل چیلی به سالاد طعمی تند و تیز می دهند.
مواد لازم:
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
لیمو ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نعناع ۱ مشت
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را در مقداری آب نمک، آب پز کنید، سپس آن ها را آبکشی کرده و خشک کنید. آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. اگر بزرگ بودند می توانید آن ها را به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید.
2- خامه، رنده پوست و آب لیمو را به همراه قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. مقداری از نعناع و (در صورت تمایل) فلفل چیلی را به سالاد اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. بقیه ی نعناع و فلفل چیلی را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.
نکات:
1 - از سیب زمنی های کوچک استفاده کنید. آن ها را شسته و پوست بگیرید. سیب زمنی های بزرگ تر را خرد کنید.
۲ - می توانید از خامه های کم چرب استفاده کنید.
3 - پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
۴ - نعناع را ریز خرد کنید.
5 - استفاده از فلفل چیلی در این دستور اختیاری است. دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و بعد آن را ریز خرد کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر