با سوپِ آب تره، عفونت ها را از بین ببرید
تره خاصیت های فراوانی دارد، در این مطلب طرز تهیه سوپ با آب تره را به شما آموزش داده ایم.
- آب تره (خرد شده و با ساقه) ۶ فنجان
- آب ۶ فنجان
- سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده) ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آب مرغ ۱ فنجان
- پیاز (خرد شده) ۲ فنجان
- کره ۳ قاشق غذا خوری
- خامه ترش (هم زده) ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
۱ - داخل یک قابلمه ی بزرگ کره رو انقدر حرارت بدین تا حالت کف کرده به خودش بگیره، بعد پیاز ها رو داخل قابلمه با حرارت ملایم برای مدت ۵ دقیقه بپزید تا کاملا نرم بشن.
۲ - وقتی پیازها دارن پخته میشن بهشون نمک اضافه کنید. سیب زمینی ها، آب و عصاره ی مرغ رو به بقیه ی مواد اضافه کنید و اونا رو توی قابلمه بجوشونید. بعد شعله رو کم کنید، در قابلمه رو بزارید و برای حدود ۳۰ دقیقه تا وقتی سیب زمینی ها نرم بشن بزارین بپزن.
۳ - آب تره ها رو به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و بزارید ۲ دقیقه بپزن. شعله رو خاموش کنید، مواد داخل قابلمه رو با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا اونا رو به حالت پوره دربیارین.
۴ - اگه همزن برقی ندارین میتونید مواد رو چند قسمت کنید و هر قسمت رو به نوبت داخل مخلوط کن بریزید و بعد اونا رو به یه قابلمه ی دیگه منتقل کنید. وقتی یه مایع داغ رو توی مخلوط کن می ریزین حواستون باشه حتما یک سوم حجم مخلوط کن رو خالی بزارید و موقع مخلوط کردن درش رو محکم نگه دارین.
۵ - نمک و فلفل رو برای مزه دار کردن سوپ به مخلوط اضافه کنید. می تونید خامه ی ترش رو توی قابلمه و تو کل سوپ بریزید و هم بزنید یا این که مقداری خمیر ترش رو روی سوپ تو بشقاب هر نفر بریزین.
ارسال نظر