باقلوای آلبالو با خمیر فیلو
باقلوا و آلبالو دو نمونه از خوردنی هایی هستند که کمتر کسی پیدا می شود به آنها علاقه پیدا نکند. در این مطلب باقلوای آلبالو را به شما آموزش داده ایم که یک شیرینی فوق العاده تهیه کرده باشید.
ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: باقلوا و آلبالو دو نمونه از خوردنی هایی هستند که کمتر کسی پیدا می شود به آنها علاقه پیدا نکند. در این مطلب باقلوای آلبالو را به شما آموزش داده ایم که یک شیرینی فوق العاده تهیه کرده باشید.
- خمیر فیلو: به میزان لازم
- کره (ذوب شده): ۱۷۰ گرم
- عسل: ۱ پیمانه
- گردو (خردشده و بوداده): ۷۵ گرم
- پسته (خلال خردشده و بوداده): ۷۰ گرم
- خلال بادام: ۸۵ گرم
- آلبالو خشک (بدون هسته و خردشده): ۱ پیمانه
- شکلات نیمه شیرین (خرد شده): ۱.۵ پیمانه
- پودر دارچین: ۴ گرم
- نمک دریایی: به میزان لازم
1. یک ورق کاغذ روغنی را روی سطح صافی قرار داده و با یک لاله از خمیر فیلو آن را بپوشانید. سپس به وسیله قلم مویی روی آن کره مالیده و یک سوم گردو، پسته و خلال بادام را روی آن پخش کنید. بعد روی آن را با یک لایه دیگر خمیر فیلو پوشانده، مجدد کره روی آن بمالید. سپس یک سوم آلبالو، شکلات و پودر دارچین را روی آن پخش کنید (این کار را دو بار تکرار کنید).
۲. با استفاده از کاغذ روغنی خمیر را رول کنید. سپس به کمک چاقویی برش بزنید. بعد داخل سینی مخصوص فر قرار دهید. روی هر کدام از برش ها مقداری کره مالیده و مقداری نمک روی آن بپاشید.
3. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 50 دقیقه بپزید تا کاملا برشته شده و روی آن قهوه ای رنگ شود.
۴. باقلوا را از فر درآورده و عسل (از قبل روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش رقیق شده) را روی آن بریزید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید تا به خورد باقلوا برود.
ارسال نظر