طرز تهیه رُست سالمون همراه لبو پلو
در این مطلب طرز تهیه نوعی پخت از ماهی سالمون را به شما آموزش داده ایم. چون ماهی غذایی سرد محسوب می شود، لبو پلو را به عنوان برنج برای این غذا انتخاب کرده ایم تا تعادل برقرار شود.
- فیله ماهی سالمون: ۶۰۰ گرم
- جعفری: ۱۰۰ گرم
- تره: ۵۰ گرم
- کیپر (کاپاریس): یک چهارم پیمانه
- گردو: یک چهارم پیمانه
- آب لیموترش تازه: ۱.۵ پیمانه
- روغن زیتون: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
- برنج: 3 پیمانه
- چغندر قرمز (حبه ای خردشده): 1 عدد
- آب: 4 پیمانه
- نمک: 1 ق چ
- کره: 2 ق س
۲. جعفری، تره، کیپر، گردو، بقیه آب لیموترش، کره، مقداری نمک و فلفل را درون دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سس یکدست درآید.
3. کف ظرف نسوزی را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. سپس فیله ماهی را داخل آن قرار داده و با لایه ای نازک از سس روی آن را بپوشانید.
۴. ظرف را در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
5. برای تهیه لبو پلو؛ برنج، آب و نمک را دورن قابلمه ای ریخته و به مدت 1 ساعت استراحت دهید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از 1 دقیقه چغندر را به آن اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن، کره را به آن اضافه کرده و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را دم بیندازید (اگر نیاز بود که به آن آب اضافه کنید، حتما از آب جوش استفاده کنید).
۶. ماهی را در ظرفی همراه با لبو پلو سرو کنید.
ارسال نظر