طرز تهیه چورک زیتون
چورک زیتون، نوعی پیش غذا است که حتی برای صبحانه هم می توانید آن را درست کنید. البته برای درست کردنش باید کمی حوصله به خرج دهید.
- سوسیس (نگینی خردشده): ۴ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پیاز کوچک (نگینی خردشده): ۱ عدد
- پنیر موتزارلا (رنده شده): ۱۵۰ گرم
- جعفری (خردشده): یک دوم پیمانه
- زیتون سبز بدون هسته (ریز خرد شده): ۱۰ عدد
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- آرد: ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ ق چ
- روغن مایع: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۲ ق س
2. سوسیس (به جای ان می توانید گوشت چرخ کرده سرخ شده با روغن کم یا قارچ خام و یا سینه مرغ پخته شده استفاده کنید)، پیاز، پنیر موتزارلا، یک دوم پیمانه روغن مایع، روغن زیتون، جعفری، زیتون، نمک و فلفل قرمز را به تخم مرغ اضافه کنید.
۳. آرد و بیکینگ پورد را نیز کم کمک به مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.
4. کف و اطراف ظرف نسوزی را با مقداری روغن مایع چرب کنید. سپس مواد را در آن بریزید. بعد با پشت قاشقی روی آن را صاف کنید و روی آن را با استفاده از قلم مویی که تخم مرغ (کنار گذاشته شده) آغشته کنید.
۵. ظرف حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود، سپس آن را درون ظرفی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
ارسال نظر