طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامهای
یکی از گزینه های پرطرفدار در سراسر دنیا سالادها هستند. سالاد به فرانسوی، Salade غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیشغذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف میشود. واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمهای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه میگیرد.
امروزه سالاد های تنوع زیادی دارند و همانطور که در ابتدای مطلب هم ذکر کردم هم بعنوان پیش غذا و گاهی با اضافه شدن گوشت و ماهی و .... بعنوان غذای اصلی هم استفاده میشن. امروز باهم یک سالاد خوشمزه رو تجربه میکنیم.
- سیب زمینی (۳ پیمانه پخته و خرد شده) ۴ تا ۵ عدد بزرگ
- خیاربزرگ (متوسط ۲ عدد) ۱ عدد
- تربچه (کوچک) ۱ دسته
- تخم مرغ (پخته شده) ۴ عدد
- ساقه کرفس (ریزخرد شده) ۲ عدد
- ساقه پیازچه (ریزشده) ۳ ق غ
- فلفل سیاه ۱/۴ ق چ
- نمک ۱/۴ ق چ
- سس (خردل) ۲ ق چ
- خامه ترش ۲ ق غ
- سس (مایونز) ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
۱- ابتدا موادی که برای سس داریم باهم مخلوط میکنیم. ودر یخچال قرار میدیم .
2- وجود سس خردل در سس این سالاد برای طعم خاصی هست که به این سالاد میده و مزه غالبی نداره و تند نیست.
۴- تخم مرغ ها ی آبپز شده رو هم خرد میکنیم
5- ساقه های پیازچه و کرفس رو بصورت ریز و تربچه ها بصورت حلقه ای و خیار رو هم خرد میکنیم.
۷- ودر انتها نمک وفلفل سیاه میزنیم. و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو میکنیم.
1 - پیشنهاد میکنم سیب زمینی هارو بعداز خنک شدن داخل یخچال بذارید بعد برای سالاد استفاده کنین تا برش های یکدستی داشته باشین.
۲ - میزان نمک و فلفل ذکر شده ذائقه ای هستش و میتونید کم وزیاد کنید.
4- جایگزین خامه ترش در رسپی: ماست خامه ای
ارسال نظر