۵۱۰۴۳۲
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

کالزونه بروکلی؛ ایتالیایی بازی سرِ سفره ایرانی

کالزونه از مجموعه غذاهای ایتالیایی است. غذایی که خمیر پیتزا را از مواد مختلف و دلخواه پر می کنند و به حالت بقچه می پیچند. در این مطلب طرز تهیه کالزونه بروکلی را آموزش داده ایم.

ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: کالزونه از مجموعه غذاهای ایتالیایی است. غذایی که خمیر پیتزا را از مواد مختلف و دلخواه پر می کنند و به حالت بقچه می پیچند. در این مطلب طرز تهیه کالزونه بروکلی را آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • سینه مرغ (ریز خردشده): 1 عدد
  • کلم بروکلی (گل گل شده): 200 گرم
  • پنیر موتزارلا: 150 گرم
  • خمیر پیتزا: 4 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

کالزونه بروکلی؛ ایتالیایی بازی سرِ سفره ایرانی
روش پخت:

۱. قابلمه ای حاوی مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس مقداری نمک و کلم بروکلی را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا پخته شود. بعد آبکش کرده و کنار بگذارید.

2. مقداری روغن داخل تابه ای روی حرارت گرم کرده و سینه مرغ (از قبل با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل به مدت 30 دقیقه داخل یخچال مزه دار شده) را درون آن تفت دهید تا کاملا سرخ شود. سپس کلم بروکلی را به آن افزوده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۳. خمیر پیتزا را روی سطح صافی قرار دهید. سپس با استفاده قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از آن گذاشته و روی آن پنیر موتزارلا بپاشید.

4. به وسیله قلم مویی آغشته به آب لبه های خمیر را مرطوب کرده و از وسط نیمه دیگر خمیر را روی مواد برگردانده و لبه های آن را با هم ببندید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

۵. کالزونه را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب و با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی رنگ شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج