اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج برای شما عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.
ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج برای شما عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز:
آرد: ۱.۵ پیمانه
آرد گندم: ۱.۵ پیمانه
شیرسویا: ۱ پیمانه
اسفناج: ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر: سه چهام ق چ
نمک دریا: ۱ ق چ
سرکه سیب: ۴ ق چ
جوش شیرین: ۱ ق چ
دانه آفتابگردان: به میزان لازم
روش پخت:
۱. آرد سفید، آرد گندم، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
۲. شیرسویا را همراه با سرکه و اسفناج داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود.
۳. با استفاده از قاشقی مخلوط آرد را به مخلوط اسفناج افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
۴. خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار داده و به وسیله چاقویی روی هر کدام از آن ها یک برش بعلاوه (+) به چندان عمیق بزنید.
۵. به وسیله قلم مویی مخلوط یک دوم پیمانه شیر و ۱ قاشق سوپخوری آرد را روی خمیر بمالید تا کمی مرطوب شود. بعد دانه آفتابگردان و زیره را روی آن بپاشید.
۶. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۵ دقیقه قرار دهید تا پخته و ترد شوند.
۷. نان را از فر خارج کرده و داخل توری سیمی قرار داده تا خنک شود. سپسس با کره گیاهی نوش جان کرده و از آن لذت ببرید (این نان فاقد هرگونه چربی است و می توانید از آن به صورت روزانه استفاده کنید).
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر