طرز تهیه «سس پنیر فرانسوی»
سس پنیر فرانسوی مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
مواد لازم:
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پیاز کوچک رنده شده ۱ عدد
- روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری
- سرکه ۲ قاشق سوپخوری
- خامه ۵۰ گرم
- پنیر کممبرت ۵۰ گرم
- جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید . اگر سس غلیظ بود اندکی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا به راحتی از مخلوط کن جدا شود سس را به ظرف اصلی منتقل کنید . پیاز و جعفری و نمک و فلفل راد به آن اضافه کنید .
ارسال نظر