کیک رنگین کمان
از این کیک می توانید در جشن تولد، یا برای درست کردن تست فرانسوی، ساندویچ یا کیک و مربا استفاده کنید.
مواد لازم:
- 1 فنجان شیر + 1 زرده تخم مرغ
- 3 فنجان آرد
- دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق چایخوری مایه خشک فعال
- یک و نیم قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق چایخوری نمک
- رنگ غذای قرمز، زرد، سبز و آبی
دستور تهیه:
اول خمیر اولیه را تهیه کنید. شیر و زرده تخم مرغ را در ظرف مخصوص مایکرو ویو بزنید و ۳۰ ثانیه در مایکرو ویو بگذارید. درآورید و کنار بگذارید. سپس در کاسه ای گود، آرد، شکر و مایه را مخلوط کنید. مخلوط شیر و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. کره و نمک را هم افزوده و خوب مخلوط کنید. آنقدر آن را ورز دهید تا همه مواد خوب با هم آمیخته شوند و خمیر یکنواختی بدست آید.
خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید، یا بهر تعداد رنگی که در اختیار دارید تقسیم کنید. هر تکه را در یک کاسه کوچک بگذارید و رویش حوله ای بکشید.
برای رنگ کردن هر تکه، آن را روی سطحی پلاستیکی بگذارید. حدود ۱۰ قطره از رنگ غذای موردنظر را به خمیر مربوطه اضافه کنید و با دست خوب آن را ورز دهید تا رنگ آن یکنواخت شود. (شاید بهتر باشد دستکش به دست کنید). اگر لازم شد رنگ بیشتری اضافه کنید.
احتمالاً هر تکه ۱۰ دقیقه وقت شما را می گیرد، ولی این سخت ترین مرحله است و بقیه مراحل آسان است. برای تکه های دیگر هم همین کار را تکرار کنید.
خمیرها را با حوله یا کیسه ای پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا در محلی گرم و بدون رطوبت ور بیایند و دو برابر شوند.
روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر قرمز را رویش باز کنید. یک مستطیل از آن درست کنید و تکه زردرنگ را هم باز کرده و روی آن بگذارید. تکه های دیگر را هم به شکل مستطیل های هم اندازه باز کنید و به ترتیب روی این دو بگذارید.
حالا زمان پیچیده همه آنها با هم است.
همه لایه ها را محکم به شکل رولت بپیچید و سپس رولت آماده را داخل قالب چرب شده بگذارید.
فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب را داخل فر قرار دهید و بگذارید نیم ساعت حرارت ببیند تا وقتی که روی کیک تقریباً قهوه ای شود.
سپس آن را از فر دربیاورید و بگذارید کاملاً سرد شود. سپس آن را ببرید و سرو کنید.
از این کیک می توانید در جشن تولد، یا برای درست کردن تست فرانسوی، ساندویچ یا کیک و مربا استفاده کنید.
نظر کاربران
سلام وخسته نباشید واقعا برای دستور پخت این کیک ممنونم فقط یه سوال دارم از کسی که زحمت این کیک رو کشیده چرا هر وقتی که من این کیک رو درست میکنم کناره کیکم ترک میخوره لطفا مرا راهنمایی کنین؟
پاسخ ها
سلام
لطفا موارد زیر رو مد نظر قرار بدین زهرا خانم:
1 دقت کنین خمیر نهایی خشک نباشه کمی مرطوب (روغنی) بودن جلوه خوبی به کیک میده
2 پس از رول کردن کنارها رو با دست فشار بدین تا کاملا لایه ها رو هم مچ بشن
3 حوله یا.... که رو کاسه ها میندازین جهت ور اومدن خمیر، دقت کنین خشک نباشه و بهتره نمدار کنین
4 شیر و زرده رو نذارین ماکروویو این غلطه همدما با محیط بودنشون کافیه
5 توصیه میکنم اصلا از رنگهای مجازی ( به اصطلاح خوراکی ) استفاده نکنین جایگزینهای رنگی کاملا طبیعی و بسیار ارزونی دم دستتونه
انشاالله کیکتون خوب خواهد شد
در صورت نیاز با ایمیل
shad2ow@yahoo.com
با من در تماس باشین