طرز تهیه کیک دارچین و قهوه
وب سایت سوران:
مواد لازم:
- تخم مرغ تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱ پیمانه
- قهوه دم کردهی سرد شده ۱ پیمانه
- دارچین ۱ ق م
- آرد ۲ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ ق م
- گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
۱- اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم .
۲- شکر رو با زده تخم مرغ خوب میزنیم تا مثل کرم و روشن بشه . بعد از این قهوه و روغن رو اضافه میکنیم . (برای دم کردن قهوه ۳ ق م سر پر قهوه رو با یک پیمانه آب داغ میذاریم دم بکشه و بعد خنک شه ).
۳- آرد و دارچین و بکینگ پودر رو الک کنید . به مواد به آرومی و کم کم اضافه کنید و با همزن دور کم بزنید . ( میتونید بسته به ذایقه دارچین رو کمی بیشتر هم استفاده کنید )
۴- گردو های خرد شده رو بریزید و با قاشق در یک جهت هم بزنید .
۵- با همزن (سرش حتما تمیز باشه )سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید بشه . بعد به کیک اضافه کنید . با قاشق یا لیستک خیلی آروم هم بزنید طوری که کفش نخوابه وگرنه خوب پف نمیکنه .
۶- قالب و چرب کنید و داخلش ارد بپاشید ( یا کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید ) . بذارید داخل فر که گرم شده در دمای ۱۶۰ درجه ۴۵ دقیقه بپزه . (به فرتون و قلقش که دستتون اومده حتما هم دقت کنید . فر من خیلی داغ میشه )
پ
ارسال نظر