۴۹۹۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

رول مرغ و اسفناج

ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به ۲ تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم.

رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج

مواد لازم :
  • سينه مرغ : يك‌عدد كامل
  • قارچ ريز خرد شده: نصف ليوان
  • اسفناج پخته شده: يك ليوان
  • پياز ريز شده: يك عدد كوچك
  • روغن زيتون: كمي براي داخل تابه
  • زعفران آب كرده و آبليمو: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم


روش تهیه :

ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به 2 تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم. هر سينه را نيز از عرض به 2 قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب مي‌كوبيم. تكه‌هاي مرغ را با زعفران، آبليمو و نمك و فلفل مزه دار كرده و مي‌گذاريم تا يك ساعت بمانند. در اين فاصله مواد مياني را آماده مي‌كنيم. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با 2 قاشق روغن زيتون تفت مي‌دهيم وقتي طلايي شد، قارچ و اسفناج را اضافه كرده و همه را با هم تفت مي‌دهيم تا عطر خوش آن‌ها متصاعد شود. از مواد حاضر شده ميان مرغ‌ها گذاشته و آن‌ها را رول كرده و با نخ مي‌پيچيم. تابه‌اي چدني را داغ كرده و رول‌ها را در آن با حرارت بسيار زياد مي‌پزيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج