رول مرغ و اسفناج
ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به ۲ تكه تقسيم ميكنيم، بدون استخوان كرده و فيلههاي آن را نيز جدا ميكنيم.
- سينه مرغ : يكعدد كامل
- قارچ ريز خرد شده: نصف ليوان
- اسفناج پخته شده: يك ليوان
- پياز ريز شده: يك عدد كوچك
- روغن زيتون: كمي براي داخل تابه
- زعفران آب كرده و آبليمو: به ميزان لازم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهیه :
ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به 2 تكه تقسيم ميكنيم، بدون استخوان كرده و فيلههاي آن را نيز جدا ميكنيم. هر سينه را نيز از عرض به 2 قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب ميكوبيم. تكههاي مرغ را با زعفران، آبليمو و نمك و فلفل مزه دار كرده و ميگذاريم تا يك ساعت بمانند. در اين فاصله مواد مياني را آماده ميكنيم. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با 2 قاشق روغن زيتون تفت ميدهيم وقتي طلايي شد، قارچ و اسفناج را اضافه كرده و همه را با هم تفت ميدهيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود. از مواد حاضر شده ميان مرغها گذاشته و آنها را رول كرده و با نخ ميپيچيم. تابهاي چدني را داغ كرده و رولها را در آن با حرارت بسيار زياد ميپزيم.
ارسال نظر