طرز تهیه کیک کاکائویی با تزئین حلوا
در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک دو لایه را به شما آموزش داده ایم که لایه ی رویی آن حلوا است. از هر نوع حلوایی که دوست داشته باشید می توانید برای روی این کیک استفاده کنید.
- تخم مرغ ۵ عدد
- شکر ١ پیمانه
- وانیل ١/۴ قاشق چایخوری
- روغن مایع ١/۴ پیمانه
- شیر ولرم ٣/۴ پیمانه
- آرد ١/۵ پیمانه
- پودر کاکائو ١/٢ پیمانه
- بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
- حلوا به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی ١۵ دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.
۲- روغن را به مخلوط بالا اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم.
۳- آرد و شیر را تدریجی و طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کرده و با همزن دستی کاملا مخلوط می کنیم.
۴- سینی فر ٣٠ در ۴٠ کف آن کاغذ روغنی پهن کرده و روی کاغذ روغنی را با برس روغن می زنیم.
۵- مواد را داخل قالب بریزید و در فر برقی ١۶۵ به مدت ٢۵ الی ٣٠ دقیقه بپزید کیک که خنک شد روی آن کمی پودر قند بپاشید و از قالب خارج می کنیم و کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم.
۶- کاغذ روغنی جدید پهن کرده و کیک را دوباره به قالب منتقل می کنیم.
۷- حلوا که از حرارت افتاد ولی هنوز گرم است را روی کیک می ریزیم و با وردنه غلطکی آن را صاف می کنیم، بعد از خنک شدن برش زده و تزئین می کنیم.
ارسال نظر