این سالاد معمولا ترکیبی از سیب، کرفس، انگور، گردو و سس مایونز است که روی برگ کاهو سرو می شود. استفاده از ماست به جای مایونز آن را سالم تر و همچنین استفاده از مرغ آن را به یک وعده ی کامل تبدیل می کند.
وب سایت آشپزباشی: سالاد والدورف مرغ از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این سالاد معمولا ترکیبی از سیب، کرفس، انگور، گردو و سس مایونز است که روی برگ کاهو سرو می شود. استفاده از ماست به جای مایونز آن را سالم تر و همچنین استفاده از مرغ آن را به یک وعده ی کامل تبدیل می کند.
مواد لازم:
ماست ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
شوید ۱ قاشق غذاخوری
مرغ ۲ پیمانه
سیب ۱ عدد
کرفس ۲ ساقه
گردو ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۳ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1- در کاسه ی کوچکی، ماست را با آبلیمو، سس خردل و شوید (یا ریحان) خرد شده ترکیب کنید و بعد در کاسه ی بزرگتری بریزید.
2- مرغ، سیب، کرفس، گردو و کشمش را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
3- به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
4- برای سرو برگ های کاهو را در ظرف مورد نظر پخش کنید و سایر مواد را روی آن ها بریزید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد والدورف مرغ:
1 - شوید را ریز خرد کنید. می توانید از ریحان هم استفاده کنید.
۲ - از مرغ پخته استفاده کنید. آن را مکعبی خرد کنید.
3 - سیب و کرفس را هم مکعبی خرد کنید.
۴ - گردو ها را بو دهید.
5 - می توانید از برگ های کاهو به صورت درسته استفاده کنید و یا آن ها را خرد کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر