خورش تره، رقیب قورمه سبزی
دوستاني كه امسال به مهاباد سفر كردهاند، با هيجان و آب و تاب از خورشي تعريف ميكردند كه به گفته آنها دست قرمهسبزي را در خوشمزگي از پشت بسته است.
مجله ایده آل: دوستاني كه امسال به مهاباد سفر كردهاند، با هيجان و آب و تاب از خورشي تعريف ميكردند كه به گفته آنها دست قرمهسبزي را در خوشمزگي از پشت بسته است. به همين دليل تصميم گرفتم لذت اين دوستان از خوردن اين خورش را براي شما با تشريح روش تهيه وصف كنم. آماده سازی اين خورش آسان بوده و مواد اوليه آن به راحتي در دسترس است.
مواد لازم براي ۴ نفر
- گوشت گوسفندي: ۳۰۰ گرم، خورشي
- تره: ۲۵۰ گرم، ساطوري
- جعفري: ۵۰ گرم، ساطوري
- لوبيا سفيد: ۱۲۰ گرم، خيسانده
- پياز متوسط: يك عدد، ساطوري
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- روغن: ۶ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
- گرد لیمو: به میزان لازم
روش تهيه:
1- سه قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 6-5 دقيقه در آن تفت دهيد. گوشت را اضافه كرده و بعد از 4 دقيقه زردچوبه،لوبيا و دو پيمانه آبجوش را در آن ريخته و روي شعله ملايم 2 تا 3 ساعت با در بسته بپزيد تا گوشت و لوبيا نرم شود.
2- روغن باقيمانده را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و تره و جعفري ساطوري را 7،6 دقيقه تفت دهيد، سپس از روي شعله برداريد.
3- يك قابلمه متوسط انتخاب كرده و گوشت، لوبيا،تره و جعفری را در آن بريزيد و نمك و فلفل بزنيد. آبگوشت را به آن اضافه كرده و روي شعله ملايم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روي آن بيايد.
در نهایت در 5 دقيقه آخر گرد ليمو را به آن اضافه كرده و نمك و ادويه را ميزان كنيد.
نظر کاربران
اینکه همان گوشت و لوبیای اصفهان است!
با سلام
البته این تره یک نوع گیاه کوهی هستش و با تره توی سبزی فروشی فرق داره
یعنی نمیشه با تره معمولی درستش کرد؟
خوب بود
میتونید از عصاره گوشت الیت هم استفاده کنید
من مهابادیم با تره معمولی درستش میکنن همه جا طعمشم عالیه