طرز تهیه خورش کلم بروکلی
اگر فکر می کنید که تنوع غذاهای سنتی و قدیمی دیگر به پابان رسیده، و برای درست کردن غذاهای جدید باید به سراغ غذاهای مدرن بروید، کاملا در اشتباه هستید. هنوز هستند خورش هایی که تا به حال درست نکرده اید و با پختن آنها، غذایی جدید با برنج خواهید داشت. خورش کلم بروکلی یکی از این غذاهاست.
- گوشت (مکعبی خرد شده): ۳۰۰ گرم
- کلم بروکلی (گل گل شده): ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- سیر (له شده): ۱ حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
- پودر دارچین: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: ۱ ق س
- روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:
1. کلم بروکلی را همراه مقداری آب و نمک داخل قابلمه ای ریخته و به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲. ۲. درون قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز و سیر را کمی تفت دهید. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.
3. نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین و رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و تفت دهید. سپس 2 پیمانه آب درون آن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تابپزد.
۴. کلم بروکلی را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه کنار بگذارید. بعد به همراه نان یا برنج سرو کنید.
ارسال نظر