طرز تهیه اردور ماست و نعنا
در این مطلب طرز تهیه اردور ماست و نعنا را به شما آموزش داده ایم. این اردور به راحتی و خیلی ساده درست می شود. به شما پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید.
- ماست خامه ای: ۷۰۰ گرم
- نعنا خشک: ۱.۵ ق س
- خیار (نگینی خرد شده): ۲ عدد
- بیسکوییت شور (آسیاب شده): ۲۰۰ گرم
- کره (ذوب شده): ۱۰۰ گرم
- گردو (خرد شده): ۵۰ گرم
- کشمش پلویی: ۳۰ گرم
- پورد ژلاتین: ۲.۵ ساشه
- شکر: ۱ ق چ
- آب جوش: یک سوم پیمانه
- نمک: ۱ ق چ
روش تهیه
1. داخل کاسه ای بیسکویت شور (کراکر نمکی) را با کره مخلوط کنید.
۲. درون ۸ عدد قالب مافین را با روکش نایلونی بپوشانید، سپس مخلوط بیسکویت را به طور مساوی درون آن ها بریزید و به وسیله قاشقی فشرده کنید. بعد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
3. پودر ژلاتین، شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) قرار دهید تا دانه های ژلاتین و شکر حل شود.
۴. ماست خامه ای (از ۲ ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا سرمای خود را از دست دهد)، خیار، نمک، نعنا، گردو و کشمش را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
5. ژلاتین آماده شده را به مخلوط ماست افزوده و مخلوط کنید.
۶. مخلوط مواد را درون قالب ها ریخته و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
7. اردور را به وسیله روکش نایلونی از قالب جدا کنید و درون ظرفی قرار دهید. بعد با برگ نعنا و گوجه گیلاسی تزیین کنید.
ارسال نظر