کاپ کیک چای ارل گری
کاپ کیک هایی به شکل گلدان!
در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک چای ارل گری را به شما آموزش داده ایم. این کاپ کیک را می توانید به خوبی و زیبایی تزئین کنید.
مواد لازم:
- شیر: ۶۰ میلی لیتر
- چای ارل گری: ۳ عدد تی بگ
- شکر (نرم و دانه ریزی): ۱۶۵ گرم
- کره: ۱۲۵ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- وانیل شکری: یک قاشق چای خوری
- آرد: ۲۲۵ گرم
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم رویه گاناش و تزیین:
- شکلات تلخ: 400 گرم
- خامه صبحانه (به دمای محیط رسیده): 200 گرم
- خرده های کیک یا بیسکویت شکلاتی: به مقدار لازم
3. مواد را تا زمانی هم بزنید که مایه کیک به رنگ روشن و کمرنگی دربیاید. کپسول های کاپ کیک را تا دو سوم از مواد پر کرده و به مدت تقریبی 20 دقیقه درون فر از پیش گرم شده قرار دهید. بعد از اطمینان از پخت و خنک شدن کاپ کیک ها، آنها را تزیین نمایید.
4. برای تهیه گاناش نیز ابتدا شکلات را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید و به روش بن ماری آن را ذوب کنید. سپس خامه صبحانه را اضافه کنید. توجه داشته باشید که غلظت گاناش باید به حدی برسد که مناسب پایپ کردن و ماسوره زدن باشد. پس صبور باشید و کمی تأمل کنید. در صورتی که از شکلات های تلخ بلژیکی استفاده کنید گاناش سریعا آماده شده و می توانید با ماسوره ساده آن را روی کاپ کیک ها پایپ کنید.
5. در نهایت برای تزیین کاپ کیک به شکل گلدان از خرده کیک و یا بیسکویت (ترجیحا شکلاتی) استفاده کرده و آنها را روی گاناش بریزید تا نمای شبیه به خاک ایجاد کنید. سپس می توانید کاپ کیک های خود را با گل رزهای مینیاتوری طبیعی (طبق عکس) تزیین نمایید و یا با خمیر فوندانت شکوفه ها و غنچه هایی را درست کنید و برای تزیین از آنها استفاده کنید.
نکته:
ارسال نظر