اسلایس گردو و قهوه یک دسر خوش طعم و متفاوت است که خودتان می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.
ماهنامه کیک و شیرینی: اسلایس گردو و قهوه یک دسر خوش طعم و متفاوت است که خودتان می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.
سمانه حسینی
مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آرد: ۱۸۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
پودر قند: یک سوم پیمانه
شیر: ۴ قاشق سوپ خوری
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
شکر قهوه ای: 100 گرم
گردو: 130 گرم
عسل: 130 گرم
کره: 70 گرم
خامه: 25 گرم
قهوه فوری: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. کره نرم و پودر قند را با همزن زده تا کرمی و سبک شود. زرده ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود 30 ثانیه بزنید. در حین هم زدن آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. سپس شیر را بیفزایید.
2. در نهایت آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر شود. مواد را داخل قالب 20×30 که از قبل چرب کرده اید و کاغذ روغنی انداخته اید، ریخته و خوب فشار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه حدود 15 دقیقه قرار دهید.
3. پس از پخت ظرف را از فر در آورده و مواد رویه را روی آن ریخته و مجددا داخل فر، به مدت 20- دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر درآوردید قالب را کنار گذاشته تا خنک شود و بعد برش دهید.
طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد غیر از گردو و قهوه را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا چند جوش بزند. در آخر زیر شعله را خاموش کرده و گردوی نگینی خرد شده و قهوه را اضافه کنید.
نک ته:
۱. قهوه را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.
۲. اسلایس ها را در ظرف دردار نگهداری کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر