شیرینی های جدید نوروزی (۳)
نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
عارفه سادات ابن الرضا
مواد لازم:
- کره: ۱۷۰ گرم
- شکر: ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- آرد: ۳۰۰ گرم
- بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
- بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
- کرنبری: ۸۰ گرم
- پوست پرتقال (رنده شده): یک قاشق سوپ خوری
- شکر: یک دوم پیمانه
- پوست پرتقال اضافی (رنده شده): تقریبا یک قاشق چای خوری
۱. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. در کاسه دیگری مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.
۴. کوکی ها را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۳ دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند.
Melting Moments
عارفه سادات ابن الرضا
مواد لازم:
- آرد: ۲۰۰ گرم
- نشاسته ذرت: ۶۰ گرم
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر شکر: ۴۰ گرم
- کره: ۲۲۷ گرم
- وانیل شکری: ۲ قاشق چای خوری
۱. کره به دمای محیط رسیده را به مدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی بزنید تا باز شود. سپس پودر شکر و وانیل شکری را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه آن را با کره بزنید تا خوب ترکیب شوند.
۳. خمیر را به مدت یک ساعت در کیسه فریزر و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از آن فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه ۱۰ گرم برداشته و مابین دو دست گرد کنید و با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید.
۴. به کمک سر چنگال و فشردن آن بر روی خمیر، شیارهایی را بر روی کوکی ایجاد کنید. سینی فر را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا کوکی ها بپزد.
نکته:
۱. به این دلیل این کوکی را melting moment می نامند که وجود نشاسته ذرت در آن سبب لطافت بی نظیری می شود، به طوری که به راحتی در دهان آب می شود.
2. این کوکی به دلیل نداشتن تخم مرغ از ماندگاری بالایی برخوردار است.
۳. خمیر این کوکی را می توانید به مدت یک ماه درون محفظه پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنید.
تورینو
شهین اشرفیان
مواد لازم:
- کره: 240 گرم
- پودر قند: 110 گرم
- آرد: 400 گرم
- نمک: یک پنسه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- ماست (سفت): 15 گرم
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم میانی:
- شکلات تلخ: ۷۰ گرم
- پنیر خامه ای: ۱۲۰ گرم
- پودر قند: ۲۰ گرم
- گردو (خرد شده): ۷۰ گرم
۱. کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید.
طرز تهیه مواد میانی:
۱. شکلات را با دندانه درشت رنده کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید. خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کرده با کاتر دایره دالبر ۳.۵ سانت قالب بزنید.
وینا زعفرانی
شهین اشرفیان
مواد لازم:
- کره: 180 گرم
- پودر قند: 80 گرم
- پودر بادام (نرم): 35 گرم
- آرد: 300-290 گرم
- نمک: یک پنسه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- زعفران غلیظ: یک قاشق چای خوری
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ: یک عدد
1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
شیرینی مارمالادی
- کره نرم: 130 گرم
- پودر قند: 60 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- پودر فندق: 20 گرم
- آرد: 250 گرم
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
- مارمالاد توت فرنگی: به مقدار لازم
1. کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پودر فندق را افزوده و یک دور هم زده و همزن را خاموش کنید.
3. پس از استراحت، تکه کوچکی از خمیر برداشته و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه بریده و داخل سینی فر قرار دهید. شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود 75 دقیقه قرار دهید.
4. پس از پخت و کاملا خنک شدن، دو عدد شیرینی را با مارمالاد توت فرنگی به هم بچسبانید. در صورتی که از کاتر کار شده در عکس استفاده می کنید، حفره روی شیرینی را هم می توانید با مارمالاد پر کنید. برای چسباندن دو عدد شیرینی به هم می توانید از نوتلا نیز استفاده کنید.
ارسال نظر