۴۸۹۸۱۲
۵۰۲۸
۵۰۲۸
پ

شیرینی های جدید نوروزی (۳)

نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.

ماهنامه کیک و شیرینی: نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
کوکی کرن بری و پرتقال

عارفه سادات ابن الرضا

مواد لازم:

  • کره: ۱۷۰ گرم
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
  • کرنبری: ۸۰ گرم
  • پوست پرتقال (رنده شده): یک قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • پوست پرتقال اضافی (رنده شده): تقریبا یک قاشق چای خوری

شیرینی های جدید نوروزی (3)
طرز تهیه:

۱. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. در کاسه دیگری مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.
۲. در نهایت هم کرنبری و پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و از خمیر به دست آمده به اندازه های مساوی (۱۰ گرم) برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.
۳. قبل از این که کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را با هم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.

۴. کوکی ها را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۳ دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند.

Melting Moments
کوکی لحظات آب شدنی

عارفه سادات ابن الرضا

مواد لازم:

  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۶۰ گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر شکر: ۴۰ گرم
  • کره: ۲۲۷ گرم
  • وانیل شکری: ۲ قاشق چای خوری

شیرینی های جدید نوروزی (3)
طرز تهیه:

۱. کره به دمای محیط رسیده را به مدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی بزنید تا باز شود. سپس پودر شکر و وانیل شکری را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه آن را با کره بزنید تا خوب ترکیب شوند.
۲. آرد، نمک و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و الک کنید. مواد خشک را به سایر مواد اضافه کنید و با دور کُند همزن بزنید. به محض این که مواد با یکدیگر ترکیب شدند، همزن را خاموش کنید.

۳. خمیر را به مدت یک ساعت در کیسه فریزر و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از آن فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه ۱۰ گرم برداشته و مابین دو دست گرد کنید و با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید.

۴. به کمک سر چنگال و فشردن آن بر روی خمیر، شیارهایی را بر روی کوکی ایجاد کنید. سینی فر را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا کوکی ها بپزد.
۵. بعد از اتمام پخت اجازه دهید کوکی ها کاملا درون سینی فر خنک شوند و سپس آنها را به ظرف اصلی انتقال دهید. می توانید در صورت تمایل مقداری پودر شکر را روی کوکی ها الک کنید.

نکته:

۱. به این دلیل این کوکی را melting moment می نامند که وجود نشاسته ذرت در آن سبب لطافت بی نظیری می شود، به طوری که به راحتی در دهان آب می شود.

2. این کوکی به دلیل نداشتن تخم مرغ از ماندگاری بالایی برخوردار است.

۳. خمیر این کوکی را می توانید به مدت یک ماه درون محفظه پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنید.

تورینو

شهین اشرفیان

مواد لازم:

  • کره: 240 گرم
  • پودر قند: 110 گرم
  • آرد: 400 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • ماست (سفت): 15 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم میانی:

  • شکلات تلخ: ۷۰ گرم
  • پنیر خامه ای: ۱۲۰ گرم
  • پودر قند: ۲۰ گرم
  • گردو (خرد شده): ۷۰ گرم

شیرینی های جدید نوروزی (3)
طرز تهیه:

۱. کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۲. سپس بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی اضافه نمایید. نمک را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را حدود نیم ساعت در یخچال و داخل کیسه فریزر استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

۱. شکلات را با دندانه درشت رنده کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید. خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کرده با کاتر دایره دالبر ۳.۵ سانت قالب بزنید.
۲. روی هر دایره را یک گلوله از مواد میانی قرار داده و سپس مقداری از خمیر را به ضخامت ۲ میلیمتر باز کرده و نوارهایی به عرض ۳ میلیمتر بریده و روی مواد میانی قرار دهید. لبه نوارها را کمی روی خمیر زیری فشار دهید.
۳. ر صورت لزوم مجددا شیرینی ها را کاتر بزنید و در سینی چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه، حدود ۱۵-۱۲ دقیقه، تا وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شود، بپزید.

وینا زعفرانی

شهین اشرفیان

مواد لازم:

  • کره: 180 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • پودر بادام (نرم): 35 گرم
  • آرد: 300-290 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • زعفران غلیظ: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

شیرینی های جدید نوروزی (3)
طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
2. زعفران غلیظ را نیز به همراه پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و بیکینگ پودر را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید.

شیرینی مارمالادی
مواد لازم:

  • کره نرم: 130 گرم
  • پودر قند: 60 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پودر فندق: 20 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • مارمالاد توت فرنگی: به مقدار لازم

شیرینی های جدید نوروزی (3)
طرز تهیه:

1. کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پودر فندق را افزوده و یک دور هم زده و همزن را خاموش کنید.
2. آرد را کم کم افزوده و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شده و چسبناک نباشد. سپس داخل نایلون قرار داده و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

3. پس از استراحت، تکه کوچکی از خمیر برداشته و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه بریده و داخل سینی فر قرار دهید. شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود 75 دقیقه قرار دهید.

4. پس از پخت و کاملا خنک شدن، دو عدد شیرینی را با مارمالاد توت فرنگی به هم بچسبانید. در صورتی که از کاتر کار شده در عکس استفاده می کنید، حفره روی شیرینی را هم می توانید با مارمالاد پر کنید. برای چسباندن دو عدد شیرینی به هم می توانید از نوتلا نیز استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج