۴۸۸۰۰
۵ نظر
۵۰۰۴
۵ نظر
۵۰۰۴
پ

مینی لازانیای اسفناجی

همه ما لازانیا را دوست داریم. ولی خوردنش کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از قیافه بیفتد. در اینجا نحوه درست کردن مینی لازانیا را شرح می دهیم تا بدون آنکه ظاهر آن بهم بخورد، بتوانید به صورت لقمه ای آن را میل کنید.

مینی لازانیای اسفناجی




برترین ها: همه ما لازانیا را دوست داریم. ولی خوردنش کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از قیافه بیفتد. در اینجا نحوه درست کردن مینی لازانیا را شرح می دهیم تا بدون آنکه ظاهر آن بهم بخورد، بتوانید به صورت لقمه ای آن را میل کنید. حتی به عنوان اشتهاآور در کنار غذاهای دیگر می توانید آن را سرو کنید.

مینی لازانیای اسفناجی

داخل کاسه ای اسفناج و پنیر دلخواهتان را مخلوط کنید.

مینی لازانیای اسفناجی

لازانیا را بجوشانید. سپس مخلوط اسفناج و پنیر را مطابق شکل روی هر تکه بمالید. سعی کنید مخلوط اسفناج از لبه های لازانیا فاصله داشته باشد تا هنگام پیچیده بیرون نزند.

مینی لازانیای اسفناجی

اگر می خواهید هر لقمه آن به راحتی در دهان جا شود، آنها را به دو نیم کنید.

مینی لازانیای اسفناجی

سپس آنها را روی سینی فر بچینید.

مینی لازانیای اسفناجی

کمی سس پیتزا یا سس دلخواه خودتان روی هر تکه بریزید.

مینی لازانیای اسفناجی

کمی هم پنیر موزارلا روی سس پیتزا بریزید.

مینی لازانیای اسفناجی

سینی را داخل فر بگذارید و صبر کنید تا پنیر روی لازانیا آب شود و حباب بزند. سپس سینی را درآورید و بجای استفاده از چنگال، روی هر کدام یک خلال دندان بگذارید و مهمانان را راحت کنید.

مینی لازانیای اسفناجی

بهترین مزیت این لازانیا این است که می توانید آنها را داخل فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید دربیاورید و گرم کنید و از مهمانان سرزده خود پذیرایی شاهانه ای کنید!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • asal

    چرا در مورد مواد درون این لازانیا هیچ توضیحی داده نشده؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      گفت كه اسفناج با پنير مورد علاقه تون. دقت نكردي؟

  • صحرا

    مرسی خیلی جالب بود.

  • مهدیه

    هرگز اسفناج پخته شده نباید در فریزر نگهداری شود زیرا باعث ایجاد سرطان می شود

  • مهناز

    دوست عزیز شما میتونید با روغن زیتون مولیناری سرو کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج