۴۸۷۶۶۶
۲ نظر
۵۰۱۹
۲ نظر
۵۰۱۹
پ

طرز تهیه شکلات بار

در این مطلب طرز تهیه شکلات بار را به شما آموزش داده ایم. آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: در این مطلب طرز تهیه شکلات بار را به شما آموزش داده ایم. آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کرم: ۵۵ گرم
  • شیر عسلی (تغلیظ شده صنعتی): ۱۹۰ گرم
  • شکلات سیاه (ریز خرد شده): ۱۷۵ گرم
  • بیسکویت دایجستیو (ریز خرد شده): ۱۱۰ گرم
  • کشمش پلویی: ۲۵ گرم
  • گردو (ریز خرد شده): ۲۵ گرم

طرز تهیه شکلات بار
طرز تهیه:

۱. شکلات ریز خرد شده و کره را در ظرف مناسبی ریخته بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ذوب شوند و کاملا با هم ترکیب شوند.
۲. ظرف را از روی بخار آب بردارید. شیر عسلی را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا به صورت کرمی درآیند. سپس بیسکویت های خرد شده، کشمش پلویی و گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

۳. قالب ناودانی را با کمی کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ روغنی را کمی بلندتر از ارتفاع قالب در نظر بگیرید تا هنگام خارج کردن شکلات از قالب این کار راحت تر انجام شود.

۴. مایه آماده را در قالب بریزید و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس قالب را از یخچال خارج نموده و حدود ۵ دقیقه در دمای محیط بگذارید. در این فاصله به کمک خط کش و چاقو خط برش های یک و نیم سانتیمتری را مشخص نمایید.
۵. پس از آن به کمک کاغذ روغنی های بیرون زده از لبه قالب، شکلات بار را آرام آرام از قالب بیرون بکشید. سپس با چاقوی تیز از روی علامت های زده شده به اسلایس های یک و نیم سانتیمتری تقسیم نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مسعود

    ممنون از مطالب خوب سایتتون واقعا استفاده کردم و لذتب بردم بازم تشکر

  • بدون نام

    عالیه سایتتون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج