مثلث های فندقی
این خوشمزه های فندقی را از دست ندهید
در این مطلب طرز تهیه یرینی های خیلی خوشمزه فندقی را به شما آموزش می دهیم.
ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: در این مطلب طرز تهیه یرینی های خیلی خوشمزه فندقی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم خمیر:
- آرد: 125 گرم
- شکر: 2 قاشق سوپ خوری
- کره سرد: 90 گرم
- نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
- فندق: ۲۰۰ گرم
- شکر قهوه ای روشن: ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه خمیر:
۱. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.
۱. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.
۲. خمیر به دست آمده را داخل قالب ۳۰×۲۰ سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.
۳. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و ۵۰ گرم فندق درشت خرد شده را رویش بپاشید و مجددا در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه رویه:
۵۰ گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.
نکته:
1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.
طرز تهیه رویه:
۵۰ گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.
- مدت آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه
- میزان سرو: ۴ نفر
نکته:
1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.
۲. برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.
3. این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.
پ
ارسال نظر