۲ غذای سریع و آسان مخصوص مبتدی ها
در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای حرفه ای را به شما که تازه در حال آموزش آشپزی هستید آموزش داده ایم.
- سینه مرغ (خردشده): ۴۵۰ گرم
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- کره: یک ق س
- کلم بروکلی (خرد شده): ۲ پیمانه
- قارچ (خردشده): ۲ پیمانه
- هویج (خرد شده): یک پیمانه
- پیاز (خرد شده): یک پیمانه
- کدو سبز (خردشده): یک پیمانه
- سیر (ریز خردشده): یک ق س
- روغن زیتون: یک ق س
- سویا سس: یک و یک دوم ق س
- نشاسته ذرت: یک و یک چهارم ق س
- آب: به مقدار لازم
- سرکه بالزامیک: یک ق س
2- تمامی سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید.
۳- مقداری آب را در ظرف مناسبی به جوش آورید و یک قطره روغن زیتون در آن بریزید. مرغ خردشده را اضافه کرده تا بپزد و سپس آن را به آبکش انتقال داده، زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.
4- روغن زیتون و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر ریز خرد شده را حدود 3 دقیقه در آن تفت دهید.
۵- سبزیجات و یک قاشق سوپ خوری سویا سس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت باقی مانده را در ظرف مناسبی با ۶ قاشق سوپ خوری آب به خوبی مخلوط کنید. سپس به سبزیجات اضافه و مخلوط کنید.
6- حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم به پخت سبزیجات ادامه دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و باز حدود 5 الی 10 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید. مقداری نمک زده و سرو کنید.
چیکن تیکا ماسالا
مواد لازم:
- ران مرغ (بدون استخوان): ۹۰۰ گرم
- ماست ساده: یک پیمانه
- زنجبیل (رنده شده): یک ق س
- سیر (ریز خرده شده): یک ق س
- آب لیمو سنگی (تازه): یک ق س
- نمک: یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
مواد لازم سس:
- گوجه فرنگی (خرد شده): یک کیلو و ۳۵۰ گرم
- فلفل هالوپینو (خرد شده): ۲ عدد
- روغن زیتون: ۲ ق س
- کره (ذوب شده): ۲ ق س
- رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
- زنجبیل (رنده شده): یک ق س
- سیر (ریز خرد شده): یک ق س
- ادویه گرام ماسالا: یک ق چ
- پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): یک ق چ
- نمک: یک دوم ق چ
- شکر: یک ق چ
1- ماست، زنجبیل رنده شده، سیر، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۲- مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و به مخلوط ماست اضافه کنید. روی ظرف را پوشانده و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
3- برای تهیه سس کره و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. سیر، زنجبیل، فلفل هالوپینوی خرد شده، ادویه گرام ماسالا، پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و شکر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید.
۴- گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر روی حرارت زیاد مواد را تفت دهید.
5- حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند تا گوجه نرم شود.
۶- پس از اینکه مخلوط گوجه حدود ۳۰ دقیقه خنک شد، آن را در مخلوط کن ریخته و به صورت صاف و یکدست درآورید. سس را به ظرف برگردانده و روی حرارت زیاد قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید. مرغ مزه دار شده را گریل کرده و سپس به سس اضافه کنید و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
نظر کاربران
میخاین غذا آموزش بدین که به درد بخور باشه٬لطفا غذاهایی باشه که مواد اولیش کم تنوع باشه. نمیشه که ۱۵ چیز بگیریم٬بعد از هر کدوم ۴۰-۵۰ گرمشو مصرف کنیم بقیش هیچی.
میخاین غذا آموزش بدین که به درد بخور باشه٬لطفا غذاهایی باشه که مواد اولیش کم تنوع باشه. نمیشه که ۱۵ چیز بگیریم٬بعد از هر کدوم ۴۰-۵۰ گرمشو مصرف کنیم بقیش هیچی.