۴۸۶۵۸۹
پاستا با کره قهوه ای و گردو
پاستا را با این روش جدید درست کنید
در این مطلب طرز تهیه طبخ پاستا به روش جدید را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه طبخ پاستا به روش جدید را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- اسپاگتی (یا لینگوئینی) ۱۲۰ گرم
- کره (بدون نمک) نصف فنجان
- سیر (بدون پوست) ۱ حبه
- دانه فلفل قرمز (له شده) ۱/۴ قاشق چایخوری
- گردو (نصف شده) نصف فنجان
- تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
- نمک طبق ذائقه
طرز تهیه:
1 . یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به آن اضافه کنید. طبق دستور روی بسته بپزید.
2 . کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید.
حبه ی سیر، دانه فلفل قرمز و گردو را اضافه کنید. ۶ تا ۸ دقیقه تقت دهید تا گردو بو داده شود.
3 . با یک کفگیر گردو ها را در یک کاسه بریزید و حبه ی سیر را دور بریزید.
4 . تخم مرغ ها را در کره بشکنید و بپزید تا سفیده ببندد اما زرده ها هنوز شل باشند.
تخم مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک بشقاب قرار دهید.
۵ . پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و در کره ی قهوه ای هم بزنید.
۶. برای سرو کردن روی پاستا یک تخم مرغ، کمی گردو و پنیر پارمزان تازه رنده شده بریزید.
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت
پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب
ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان
ارسال نظر