طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم
یک دستور آشپزی ساده با گل کلم و کره ی قهوه ای معطر که روی پاستا و کشمش و پنیر فتا را می پوشاند.
تا به حال از خود پرسیده اید کره ی قهوه ای چیست؟ مطالب زیر را بخوانید و ببینید کره ی قهوه ای چیست و چگونه درست می شود.
- پاستا (پاپیونی یا فارفاله) 240 گرم
- کشمش طلایی (یا کشمش معمولی) 1/3 فنجان
- آب (جوش) 1 فنجان
- گل کلم (ساقه گرفته) 3 فنجان
- کره 4 قاشق سوپخوری
- پنیر فتا (خرد شده) 1/4 فنجان
- نمک طبق ذائقه
- فلفل طبق ذائقه
چطور کره ی قهوه ای درست کنیم:
درست کردن کره ی قهوه ای تنها 5 دقیقه زمان لازم دارد.
۱ . باید یک تابه ی بزرگ و سنگین را روی شعله ی نسبتاً کم قرار دهید.
2 . آب کردن کره را شروع کنید اما همینطور که آب می شود کره را کف تابه بچرخانید. کره خیلی زود می سوزد پس موقع انجام این کار نزدیک تابه باشید.
۳ . به چرخاندن کره روی حرارت ادامه بدهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.
4 . زمانی که قهوه ای روشن و معطر شد شعله را خاموش کنید.
شعله را نسبتاً پایین نگه دارید. کره ممکن است خیلی سریع بسوزد.
طرز تهیه:
1 . یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید سپس پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بست بپزید. زمانی که 3 دقیقه تا مدت پخته شدن پاستا مانده بود گل کلم را اضافه کنید. سپس آبکش کنید.
۲. در این مدت کشمش ها را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید و تا موقعی که پاستا می پزد کنار بگذارید.
۳ . کره را در یک تابه ی سنگین بریزید و آب کنید و گهگاهی کره را در تابه روی حرارت نسبتاً پایین بچرخانید. آنقدر به چرخاندن ادامه بدهید تا رنگ کره تیره شود. کره بایستی قهوه ای روشن و معطر شود. حواستان به کره باشد، ممکن است خیلی سریع بسوزد.
۴ . زمانی که کره قهوه ای شد، پاستا و کلم را به آن اضافه کنید سپس کشمش آبکش شده را هم با پنیر فتای خرد شده داخل پاستا بریزید و هم بزنید. گرم سرو کنید.
نظر کاربران
من تو تصویر گل کلم ندیدم!