زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.
وب سایت سوران:
تنها راه گرفتن تلخی زیتون
اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته هستند.
زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.
در هرحال همه ی زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .(میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم)
در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی. روی آن ۱ یا ۲ قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند وسعی کن این جای خنک یخچال نباشد.
معمولا زیتون های سبز یا زیتونهایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلولهای قلیایی میخوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب میخوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کمنمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه میدارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آبنمک انجام میدهند.
زیتون را به این روش حتی در خانه نیز میتوان عمل آورد، اما به دلیل وقتگیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرفکنندگان، زیتون آماده را ترجیح میدهند. بعضی از زیتونها پس از عمل آوردن سیاه میشوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار گیرد، رنگش به سیاهی میزند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط میشود.
در مورد محلول های قلیایی خوراکی، ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک که برای مربای بالنگ استفاده می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
سلام و خدا قوت
انتظار ما از سايت خبري بيشتر از اين است كه خبر غير صحيح را نشر دهند و يا بدون تحقيق اطلاعات ادراكي افراد را بعنوان مطالب علمي پخش كنيد.
آيا تا كنون فرآيند توليد زيتون شكسته را مطالعه و يا مشاهده كرده ايد كه در اين قسمت از اين نوع زيتون بعنوان زيتون "روغن گيري" شده ياد كرده ايد؟
آيا تا كنون فرآيند روغن گيري زيتون را بررسي كرده ايد؟
بعد از انجام روغنگيري از زيتون تنها چيزي از زيتون باقي ميماند،زيتون چرخ شده بمانند گوشت چرخ شده است.
و خواهش من از شما اين است كه بامطالعه بيشتر بر روي روند توليد زيتون كنسروي و مضرات آن بر روي سلامت إنسان ها هموطنان را تشويق از استفاده زيتون سالمتر كنيد.
با تشكر كشاورز
نظر کاربران
سلام و خدا قوت
انتظار ما از سايت خبري بيشتر از اين است كه خبر غير صحيح را نشر دهند و يا بدون تحقيق اطلاعات ادراكي افراد را بعنوان مطالب علمي پخش كنيد.
آيا تا كنون فرآيند توليد زيتون شكسته را مطالعه و يا مشاهده كرده ايد كه در اين قسمت از اين نوع زيتون بعنوان زيتون "روغن گيري" شده ياد كرده ايد؟
آيا تا كنون فرآيند روغن گيري زيتون را بررسي كرده ايد؟
بعد از انجام روغنگيري از زيتون تنها چيزي از زيتون باقي ميماند،زيتون چرخ شده بمانند گوشت چرخ شده است.
و خواهش من از شما اين است كه بامطالعه بيشتر بر روي روند توليد زيتون كنسروي و مضرات آن بر روي سلامت إنسان ها هموطنان را تشويق از استفاده زيتون سالمتر كنيد.
با تشكر كشاورز