۴۸۴۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

پاي گيلاس

شكر، نشاسته و گيلاس را مخلوط كنيد. ۱۵ دقيقه بگذاريد تا آب بيندازيد و گه‌گاهي به هم بزنيد. فر را با حرارت ۳۵ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

پاي گيلاس


پاي گيلاس

مواد لازم :
  • شكر: يك و يك‌چهارم فنجان
  • خمير دولايه‌ پاي: به ميزان لازم
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
  • گيلاس بي‌هسته: پنج و نيم فنجان


روش تهیه :

شكر، نشاسته و گيلاس را مخلوط كنيد. 15 دقيقه بگذاريد تا آب بيندازيد و گه‌گاهي به هم بزنيد. فر را با حرارت 35 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. خمير را كف ظرف پاي به قطر 5/22 سانت پهن كنيد. گيلاس‌ها را به هم بزنيد و يك دست روي خمير پخش كنيد. طبق دستور پاي سيب از بقيه خمير استفاده كنيد. اگر مايل بوديد با برس كمي شير روي خمير بماليد و كمي هم شكر بپاشيد. ظرف پاي را در سيني فر گذاشته، مانند دستور پاي سيب روي آن فويل بكشيد و 30 دقيقه در فر بگذاريد. فويل را بر داريد و 30 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا خمير پخته و طلايي شود، سپس روي الك سيمي خنك كنيد. (8 قطعه)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج