پاي گيلاس
شكر، نشاسته و گيلاس را مخلوط كنيد. ۱۵ دقيقه بگذاريد تا آب بيندازيد و گهگاهي به هم بزنيد. فر را با حرارت ۳۵ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
- شكر: يك و يكچهارم فنجان
- خمير دولايه پاي: به ميزان لازم
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
- گيلاس بيهسته: پنج و نيم فنجان
روش تهیه :
شكر، نشاسته و گيلاس را مخلوط كنيد. 15 دقيقه بگذاريد تا آب بيندازيد و گهگاهي به هم بزنيد. فر را با حرارت 35 درجه سانتيگراد گرم كنيد. خمير را كف ظرف پاي به قطر 5/22 سانت پهن كنيد. گيلاسها را به هم بزنيد و يك دست روي خمير پخش كنيد. طبق دستور پاي سيب از بقيه خمير استفاده كنيد. اگر مايل بوديد با برس كمي شير روي خمير بماليد و كمي هم شكر بپاشيد. ظرف پاي را در سيني فر گذاشته، مانند دستور پاي سيب روي آن فويل بكشيد و 30 دقيقه در فر بگذاريد. فويل را بر داريد و 30 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا خمير پخته و طلايي شود، سپس روي الك سيمي خنك كنيد. (8 قطعه)
ارسال نظر