كباب قارچ
كبابپز يا فر را از قبل گرم كنيد. قارچها را بشوييد، خشك كنيد و در سيني فر بگذاريد.

- قارچ: يك كيلو
- فلفل قرمز تند: يكچهارم تا يكدوم قاشق مرباخوري
- نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
- سير له شده: ۲ حبه
- روغن زيتون: ۲ قاشق مرباخوري
- ريحان تازه ساطوري: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
كبابپز يا فر را از قبل گرم كنيد. قارچها را بشوييد، خشك كنيد و در سيني فر بگذاريد. فلفل قرمز، نمك و سير را مخلوط كنيد و يكدست روي قارچها بپاشيد. روغن زيتون را هم بريزيد و با شعله بالاي فر يا در كبابپز با فاصله 8 تا 10 سانت از شعله بين 8 تا 10 دقيقه كبابشان كنيد تا نرم شوند. ريحان را روي آن بپاشيد و فورا سرو كنيد. (براي4 نفر)
ارسال نظر