۴۸۳۸۹۲
۵۰۷۰
۵۰۷۰
پ

گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

این دستور از آن طعم های متفاوت است که من خیلی دوست دارم. میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و و فلفل دلمه ای سرو کنید.

وب سایت سوران: این دستور از آن طعم های متفاوت است که من خیلی دوست دارم. میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و و فلفل دلمه ای سرو کنید.

مواد لازم:

  • پیاز چه (خرد شده(برای روی خوراک)) 1 دسته
  • شکر قهو ه ای (یا شیره خرما یا انگور (با توجه به ذائقه تون)) 1/4 فنجان
  • روغن (کنجد) 1 ق غ
  • سس سویا 1/4 فنجان
  • گوشت (چرخ کرده و کم چربی) 500 گرم
  • سیر (له شده) 3 حبه
  • فلفل قرمز (پرک (باتوجه به ذائقه)) 1 تا 1/2 ق چ
  • زنجبیل (تازه ، رنده شده) 1/2 ق چ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

طرز تهیه:

۱- گوشت را در روغن کنجد سرخ می کنیم.
گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

۲- سیر را در دقیقه آخر اضافه می کنیم و تفت میدیم.
گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

۳- روغن گوشت رو جدا می کنیم و بقیه مواد رو به گوشت اضافه می کنیم.
گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

۴- کمی می پزیم و با برنج یا سبزیجات سرو می کنیم. پیازچه خوردشده رو موقع سرو روی گوشت میریزیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج