گوشت را به روش کُرهای ها سرخ کنید
این دستور از آن طعم های متفاوت است که من خیلی دوست دارم. میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و و فلفل دلمه ای سرو کنید.
مواد لازم:
- پیاز چه (خرد شده(برای روی خوراک)) 1 دسته
- شکر قهو ه ای (یا شیره خرما یا انگور (با توجه به ذائقه تون)) 1/4 فنجان
- روغن (کنجد) 1 ق غ
- سس سویا 1/4 فنجان
- گوشت (چرخ کرده و کم چربی) 500 گرم
- سیر (له شده) 3 حبه
- فلفل قرمز (پرک (باتوجه به ذائقه)) 1 تا 1/2 ق چ
- زنجبیل (تازه ، رنده شده) 1/2 ق چ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- گوشت را در روغن کنجد سرخ می کنیم.
۲- سیر را در دقیقه آخر اضافه می کنیم و تفت میدیم.
۳- روغن گوشت رو جدا می کنیم و بقیه مواد رو به گوشت اضافه می کنیم.
۴- کمی می پزیم و با برنج یا سبزیجات سرو می کنیم. پیازچه خوردشده رو موقع سرو روی گوشت میریزیم.
ارسال نظر