۴۸۳۸
۵۰۴۰
۵۰۴۰
پ

اسپاگتي با گوشت و سس قارچ

گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهو‌ه‌اي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگي، قارچ،‌ ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد.

اسپاگتي با گوشت و سس قارچ


اسپاگتي با گوشت و سس قارچ

مواد لازم :
  • گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • سوپ قارچ آماده: 300 گرم
  • سس گوجه‌فرنگي: 450 گرم
  • قارچ خرد شده: 120 گرم
  • ادويه ايتاليايي: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • اسپاگتي: 360 گرم
  • پنير پارميزان رنده شده: به ميزان لازم


روش تهیه :

گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهو‌ه‌اي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگي، قارچ،‌ ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۲۰ دقيقه در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي به هم بزنيد. اسپاگتي را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد پس از پخته شدن با آب سرد بشوييد. آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارميزان سرو كنيد. (براي۶نفر)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج