اسپاگتي با گوشت و سس قارچ
گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهوهاي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجهفرنگي، قارچ، ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد.
- گوشت چرخكرده: 500 گرم
- پياز خرد شده: يك عدد
- سوپ قارچ آماده: 300 گرم
- سس گوجهفرنگي: 450 گرم
- قارچ خرد شده: 120 گرم
- ادويه ايتاليايي: يك قاشق مرباخوري
- فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري
- اسپاگتي: 360 گرم
- پنير پارميزان رنده شده: به ميزان لازم
روش تهیه :
گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهوهاي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجهفرنگي، قارچ، ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۲۰ دقيقه در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي به هم بزنيد. اسپاگتي را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد پس از پخته شدن با آب سرد بشوييد. آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارميزان سرو كنيد. (براي۶نفر)
ارسال نظر