۴۸۳۶
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

كرم بادام تست شده

ابتدا زرده‌هاي تخم مرغ را با شكر و شكر قهوه‌اي و وانيل مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا پف كنند. اين كار را در كاسه‌اي فلزي و روي بخار آب در حال جوش انجام مي‌دهيم تا زرده ها بپزند.

برترین مجله اینترنتی ایران




مواد لازم:
  • پنير‌خامه‌اي: ۱۰۰گرم
  • خامه فرم‌گرفته: ۴۰۰ گرم
  • شكر: ۱۵۰ گرم
  • پودر بادام تست‌شده: ۲۰۰ گرم
  • ژلاتين: ۸ ورق
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • آب‌جوش‌: يك چهارم ليوان
  • زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • شكر قهوه‌اي: ۵۰ گرم


روش تهيه:

ابتدا زرده‌هاي تخم مرغ را با شكر و شكر قهوه‌اي و وانيل مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا پف كنند. اين كار را در كاسه‌اي فلزي و روي بخار آب در حال جوش انجام مي‌دهيم تا زرده ها بپزند. مخلوط حاصل را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. در اين فرصت پنير خامه‌اي، پودر بادام تست شده و خامه را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي به‌هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. ورقه‌هاي ژلاتين را نيز داخل آب سرد قرار مي‌دهيم و وقتي پس از چند دقيقه نرم شدند آن‌ها را از داخل آب خارج‌شان كرده و داخل ظرفي مناسب روي بخار آب قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند، همه مواد را توسط درجه كند همزن برقي به‌هم مي‌زنيم تا يك‌دست شوند و داخل رينگ‌هاي تك‌نفره يا قالب بزرگ مورد نظر ريخته و به مدت 8 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا كاملا ببندد. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين مي‌كنيم. در اينجا از رينگ‌هاي تك‌نفره استفاده كرده و پس از اينكه دسر خودش را حسابي گرفت آن را از رينگ خارج كردم و دور آن را با زرورق‌هاي مخصوص شكلات تزئين كردم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج