كرم بادام تست شده
ابتدا زردههاي تخم مرغ را با شكر و شكر قهوهاي و وانيل مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند. اين كار را در كاسهاي فلزي و روي بخار آب در حال جوش انجام ميدهيم تا زرده ها بپزند.

- پنيرخامهاي: ۱۰۰گرم
- خامه فرمگرفته: ۴۰۰ گرم
- شكر: ۱۵۰ گرم
- پودر بادام تستشده: ۲۰۰ گرم
- ژلاتين: ۸ ورق
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- آبجوش: يك چهارم ليوان
- زرده تخممرغ: ۶ عدد
- شكر قهوهاي: ۵۰ گرم
روش تهيه:
ابتدا زردههاي تخم مرغ را با شكر و شكر قهوهاي و وانيل مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند. اين كار را در كاسهاي فلزي و روي بخار آب در حال جوش انجام ميدهيم تا زرده ها بپزند. مخلوط حاصل را كنار ميگذاريم تا خنك شود. در اين فرصت پنير خامهاي، پودر بادام تست شده و خامه را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بههم ميزنيم تا يكدست شوند. ورقههاي ژلاتين را نيز داخل آب سرد قرار ميدهيم و وقتي پس از چند دقيقه نرم شدند آنها را از داخل آب خارجشان كرده و داخل ظرفي مناسب روي بخار آب قرار ميدهيم تا ذوب شوند، همه مواد را توسط درجه كند همزن برقي بههم ميزنيم تا يكدست شوند و داخل رينگهاي تكنفره يا قالب بزرگ مورد نظر ريخته و به مدت 8 ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا كاملا ببندد. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين ميكنيم. در اينجا از رينگهاي تكنفره استفاده كرده و پس از اينكه دسر خودش را حسابي گرفت آن را از رينگ خارج كردم و دور آن را با زرورقهاي مخصوص شكلات تزئين كردم.
ارسال نظر