کیک مرغ و کدو؛ تنوع در آشپزی را تجربه کنید
کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
- ران و سینه مرغ (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
- نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
- کدو سبز: ۲ عدد
- شیت (خرد شده): ۳ قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
- جوپرک: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- پاپریکا: یک قاشق چای خوری
- ارگانوی خشک: سه چهارم قاشق چای خوری
- پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
- عسل: ۲ قاشق چای خوری
- روغن: به مقدار لازم
۱. جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را حدود ۳ دقیقه در روغن تفت دهید.
۳. یک ظرف فر به ابعاد ۱۸×۲۰ سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید.
نظر کاربران
"شیت (خرد شده)"
يعنى چى؟