۴۸۲۶۹۳
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

کیک مرغ و کدو؛ تنوع در آشپزی را تجربه کنید

کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.

ماهنامه سفره ایرانی: کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
غزاله خالدی

مواد لازم:

  • ران و سینه مرغ (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
  • کدو سبز: ۲ عدد
  • شیت (خرد شده): ۳ قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
  • جوپرک: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  • ارگانوی خشک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
  • عسل: ۲ قاشق چای خوری
  • روغن: به مقدار لازم

کیک مرغ و کدو؛ تنوع در آشپزی را تجربه کنید
طرز تهیه:

۱. جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را حدود ۳ دقیقه در روغن تفت دهید.
۲. کدوی رنده شده را خوب فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به مواد اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. شیت خرد شده، جوپرک خیس خورده، تخم مرغ، پاپریکا، ارگانوی خشک، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به مرغ چرخ شده اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید.

۳. یک ظرف فر به ابعاد ۱۸×۲۰ سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید.
۴. سس کچاپ و عسل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بمالید. ظرف را حدود یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. کیک را از فر خارج کرده و پس از حدود ۳۰ دقیقه خنک شدن، آن را برش دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    "شیت (خرد شده)"
    يعنى چى؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج