غذاهای مراکشی؛ آشپزی با آشپزِ معروف آفریقایی
جنی موریس (Jenny Morris) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی و رادیویی آفریقای جنوبی است. او از سال ۱۹۹۷ مدرسه آشپزی خود را به راه انداخت و در حال حاضر اولین سرآشپز از آفریقای جنوبی است که در کانال Food Network حضور یافته است و برنامه آشپزی خودش را اجرا می کند.
ماکودا (کتلت مراکشی)
مواد لازم:
- سیب زمینی: ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه
- زیره (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ گشنیز (خرد شده): یک مشت
- آرد: حدود یک پیمانه
- روغن: برای سرخ کردن
1. سیب زمینی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید. تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید.
2. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
3. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلتانید.
4. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ، سرخ کنید تا طلایی شوند.
5. کتلت ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
این کتلت های خوشمزه را حدود 2 الی 3 می توانید در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم:
- فیله سینه مرغ: 450 گرم
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- پیاز کوچک (خرد شده): یک عدد
- کلم بروکلی (خرد شده): یک عدد
- هویج (باریک برش داده شده): 3 عدد
- سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
- ترشی لیمو سنگی (برش داده شده): نصف یک عدد
- زنجفیل (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- زیره (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- زردچوبه: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- آب: یک پیمانه
۱. کلم بروکلی را به ابعاد کوچک خرد کنید و هویج را باریک برش دهید و کنار بگذارید.
2. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا عطر و بوی سیر بلند شود.
۳. سینه های مرغ را اضافه کرده و نمک، فلفل سیاه، زنجفیل، زردچوبه و زیره بزنید و چند دقیقه تفت دهید.
4. مرغ را برگردانید و ترشی لیموترش خرد شده را اضافه کنید و دوباره مرغ را تفت دهید.
۵. دوباره مرغ را برگردانید و هویج، کلم بروکلی و آب را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. سپس به همراه نان یا برنج سرو کنید.
مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- پیاز کوچک (خرد شده): یک عدد
- روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- سیر: ۴ حبه
- عصاره مرغ: یک عدد
- زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
- زیره (پودر شده): یک دوم قاشق سوپ خوری
- سس گوجه فرنگی: یک دوم پیمانه
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
- برگ گشنیز (خرد شده): یک دوم قاشق چای خوری
- برگ جعفری (خرد شده): یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- آب: ۴ پیمانه
۱. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شود. بقیه مواد به جز جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
ارسال نظر